Tack för igår girls (och för den här hösten, kommer sakna er!)

Tack för igår girls (och för den här hösten, kommer sakna er!)


Många ego-kort togs! =) (Love you Sara)

Många ego-kort togs! =) (Love you Sara)


Av tungan att döma dracks det kanske lite för mycket Bacardi Breezer...

Av tungan att döma dracks det kanske lite för mycket Bacardi Breezer...


Vi festade lite igår...

Vi festade lite igår...


Mitt i tentan!!!

Jag håller på att skriva hemtenta i masskomunikation. Har nu skrivit klart 2 frågor av 4 och ville belöna mig själv med ett litet inlägg här.

Och nu har det hänt grejer, mitt smink har kommit tillbaka till mig! Hur och var det varit är det ingen som kan svara på...den som säger sig ha hittat det vet inte...Mystiskt...

Men men, det gör absolut ingenting. Jag är så otroligt glad för att det är framme igen! Oavsett var det har varit och allting fanns kvar! Alla fina ögonskuggor och allt annat. Jag kunde inte få en bättre julklapp!

Nu är det bara några dagar kvar här, sen bär det av söderut. Känns rätt underligt att få vara borta härifrån så länge, utan en massa skolgrejer att tänka på (förutom en kommande tenta och ett grupparbete=)...

Efter tentan blir det FIRA av stora slag. Jag och alla andra hårt kämpande förtjänar det. Då har mitt liv äntligen kommit tillbaka. Känns som om jag nästan är vid krönet nu...bara några steg kvar..


Later

Världens värsta vecka (och dag!)

Igår så sattes pricken över i:et på den här överbelastade, stressiga veckan, då jag hela tiden drabbats av otur.

Mitt älskade, fina smink försvann. Stulet. Allt låg prydligt och fint i min glittrande Make Up Store väska. Jag var (och är) så ledsen, sur och arg. Igår var jag otröstlig. Det ligger tydligen ettt väldigt sentimentalt värde i sminket, eller också är jag världens materialist. Jag skiter nog i vilket. Tråkigt är det i alla fall. Framförallt att det försvann i skolan, vilket ju innebär att det är någon som man vet vem det är som har tagit det. Vem vill egentligen ta någon annans smink? Fyy vad äckligt. För att göra saker och ting ännu värre så hade jag denna morgon stoppat i sånt smink som jag inte brukar ha med mig i sminkväskan + mina P-piller. Det enda sminket jag hade kvar hemma var en nästan urskrapad Make Up Store-concealer ochj ett par dåliga ögonskuggor som jag aldrig använt, dessutom nån förtorkad mascara som är vattenfast, vilket jag inte brukar använda.

Jag insåg igår att jag ju var tvungen att skaffa nytt smink, för ikväll är det ju Bad Taste Festen och jag kan ju inte göra så mot Sara och dem andra, stanna hemma bara för att jag inte har nåt smink och sura. Så igår klockan 18 drog jag med Jesper ut till Birsta, där han tvingades gå runt i sminkaffärer i 2 timmar, utan att klaga.

Eftersom julen närmar sig och man denna månad är fattigare än en råtta så blev skörden följande: En Maybelline-foundation, ett Maybelline-puder, en ögonskugge- och rougepalett från Isadora, ett Loreal-läppglans, ett Maybelline-nagellack, en kajalpenna från HM, en eyeliner från HM och makeupsvampar från samma ställe. Idag måste jag därför ner på stan och handla en Make Up Store-concealer, utan den vill jag inte gå ut. Får hoppas att jag klarar att gå in i affären utan att börja gråta när jag får syn på alla mina vackra ögonskuggor, hihlighters och rouge på hyllorna.

Well, well, nu är det ju som det är men jag avslutar med ett avsnitt ur den sång som jag "nynnade" ihop i går när jag var inne i badrummet och tittade ner på den platsen där sminkväskan alltid brukade ligga. (Melodi; Teddybörnen Fredriksson) Lilla lilla sminkväskan, säg var är du nu, jag kommer aldrig glömma dig, alltid finns du hos mig....

Tidsresa....

Gud, gud, gud! Det finns inte ord för hur slut man är för tillfället. Jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter...Jag går in i saker, tappar vikter på gymmet och trillar med cykeln, hoppas att det beror på att jag är så slut i huvudet för tillfället....

Nåt positivt kanske man skulle skriva....Jag har tränat en massa den här veckan och jag älskar det. På träningen slipper jag tänka på alla grupparbeten, redaktionsövningar och tentor som står mig upp i halsen....Skulle nån erbjuda mig en tidsresa så att jag hamnade ett par veckor fram i tiden hade jag verkligen INTE tackat nej!

Det är ändå rätt så roligt att fylla år...

Det är ändå rätt så roligt att fylla år...
...Särskilt när man blir uppvaktad med frukost i sängen...
....Får fina presenter och vackra glittriga blommor....
...blir bjuden på fika...
...får en massa söta grattishälsningar...
...får unna sig en massa onyttigt...

Lycka till imorgon Malin!

37417-7Ville bara passa på att lyckoönska Malin som nu ska bli en riktigt seriös journalist på Helsingborgs Dagblad(ett tag i alla fall=). Jag är helt säker på att det kommer att gå bra, för vem kan motså den pussmunnen?


Imorgon är det dags...

Kan faktiskt inte fatta det men imorgon den 5:e december fyller jag faktiskt 21. Men varför ska man bli 21 egentligen? Känns som en sån där meningslös mellanålder när ingenting händer, inget speciellt uteställe man plötsligt får komma in på och inga nya saker man får göra.

Men trots det måste jag erkänna att jag älskar födelsedagar, det är så himla kul att bli extra uppskattad och bortskämd en dag om året. Det ska bli kul att se vad Jesper hittat på, om han nu hittat på nåt?!=)

Jag får återkomma om det imorgon. Nu ska jag kolla färdigt på I spindelns nät...Den e lite scary...

Sussa sött!

Agnes vann!

Agnes vann!
Jag och mamma hamnade i extas när de sa Agnes namn...Vi bara hoppade upp och gallskrek, stackars grannarna! =) Men jag är så glad att hon vann för hon har ju varit min favorit väldigt länge! Jag säger bara än en gång: Heja heja Agnes!


På begäran: Lille Per! =)

På begäran: Lille Per! =)


Nån annan som längtar tillbaks till värmen?...

Nån annan som längtar tillbaks till värmen?...
Oh Bali...saknar dig=).....Fy vad det kan vara kallt här i Norrland!

Här e jag!

Här e jag!


Första gången...

Tjena bloggen!

Tänka sig att jag, bland de mest datorokunniga människorna på denna jord, skulle klara av att starta en egen blogg=)! Helt sjukt! Nu måste jag bara se till att berätta om det här för dem som tyckt att jag är tekniskt handikappad - no more!

Ikväll får jag besök av min kära mor och far, vid 8 ikväll landar de på Midlanda ( så heter Sundsvalls flygplats faktiskt). Dagen har därför bestått av städning, städning och ännu mer städning,vilket tyvärr inte är en av mina favoritaktiviteter.

Men över till nåt mycket, mycket roligare: Jag säger bara IDOL!!!
Ikväll smäller det, äntligen final! Heja heja heja Agnes (lika mycket för att hon är från Vänersborg som för att hon är en grym sångerska)! Bara fint att mina föräldrars flygning timar sändningen av IDOL, som tur är finns det ju en video som man kan spela in på.

På tal om IDOL såg jag på Time Out igår och gissa vem som var med? OLA! IDOLA! Fast egentligen var det rätt synd om honom för det märktes hur ung han var när han inte riktigt hänge med på alla skämt ( det gjorde iofs inte jag heller=) 

Nu måste jag ta tag i sovrummet och försöka städa undan alla mina kläder... 
 
Kramisar

PS! Tack Malin och Sara som inspirerat mig att fixa igång den här lilla sidan!