Det är mycket nu=)

Träning igår och idag. Skolan håller på för länge. Fast jag är ändå pigg.

Idag är det festtisdagen så nu ska vi käka supergod grillad lax med haricot verts (stavas det så?=) och sen semlor. Mums.

Bye

By the way...

Har förresten fått praktik på Sveriges Radio Väst i Uddevalla! Jag är superglad! JIPPI!!!

Tjeckienresumé

Det var helt klart mycket bättre än vad jag hade trott. Skidåkningen var kanon och snödjupet gick inte att klaga på. Det var nästan 3 meter!!!!

Jag har nog aldrig varit på en så billig skidort. Hur man än bar sig åt kunde man inte äta för mer än 100 svenska kronor, ibland på hela dagen. En supergo stek med klyftpotatis kostade ungefär 20-25:-, ett glas vin 10. Sjukt billigt=)

Här är lite bilder från toppensemestern!:
37417-19Höga berg, mycket snö, både branta och enkla backar = KANON! (Medvedin var nästan favoritstället)


37417-18Cannabis, en av ingridienserna man kunde få i den här maträtten på världens mest gemytliga=) matstuga.

37417-17Här står jag och pappa och de andra och väntar på skidbussen bort till "Meddan".

Jag blir nog ingen webbjournalist...

Har hållt på med webbpublicering större delen av dagen, bland det tråkigaste jag gjort. Värsta torraste skitstöveln till lärare dessutom, som inte ens kommer i tid. Han orkar visst inte börja förrän 9.




Back in town

Så nu är man tillbaka i stan igen. Efter en helvetisk resa - men en underbar semester! 

Har packat in allat från bilen och det var mycket grejer. Vin och öl så man klarar sig i hundra år. Berättar mer imorgon.

Later/
E

Inte alls roligt...

Jag orkar knappt tänka och än mindre prata om den här jävla praktikplatsen. Tänkte att det kanske kunde hjälpa om jag skrev av mig lite av ilskan och besvikelsen här.

Inget ställe vill ta emot mig. Som det ser ut nu får jag ingen praktikplats. Får jag ingen praktikplats kan jag inte gå kvar utbildningen. Roliga framtidsutsikter.

Och imorgon ska vi åka. Jag är verkligen på humör.

DU är underbar

Jag kommer hem efter världes stressigaste alla hjärtans dag och där står du i dörröppningen och tar emot mig med öppen famn. Som om du kan läsa mina tankar har du spolat upp ett hett skumbad och tänt tusentals levande ljus. Eternal flame, Heaven (Bryan Adams version) och If you're not the one och Youth Groups Forever young...


Du är underbar. Tack för att DU finns.

Uttråkad

Jag är så hima UTTRÅKAD. Är fortfarande sjuk och såg fram emot en lång (och välbehövlig) sovmorgon. Men vaknar självklart kvart över nio pigg som en lärka. Har roat mig med att kolla repiser av Djursjukhuset och Floorfiller, lagom kul. Vill inget hellre än att gå och träna men till och med jag måste inse att jag är för sjuk för det..men, jagg ska ta mig ut, väl påklädd, på en långpromenad snart.

Kram
/E


Helg...och sjuk....

Usch....jag mår SKITdåligt....är superförkyld och har dessutom åkt på en öroninflammation. Jesper spetsade mitt te med whisky, det ska tydligen hjälpa. Blev mer lite halvsnurrig av det...

Ska strax iväg till Malin, på tjejmiddag, får ta mig samman, för det  ska faktiskt bli superkul!

Later
/E

Snuvig

Nu är jag grymt förkyld och det är mindre roligt. Jag bara är äcklig och snorig och hostig hela tiden. Har varit hemma och käkat fil och mackor men ska strax tillbaka till skolan igen för att bröja med tidningen.

Men! Nästan bara en vecka kvar till Tjeckien! Jippi! Gud så skönt det ska bli att få komma iväg och sola och glida ner för backarna. Äta på mysiga restauranger. Dessutom måste vi ju festa lite, det kan vi väl Per?

Ska till sist följa den exellenta Saras exempel och "puffa" för mitt lilla radioreportage som finns på
http://www.mkv.mh.se/projekt/sandbox/, kolla på artiklar och på Eva Lindewall som författare så ska ni kunna klicka upp det!

Ha det bäst och hörs

/E



Bröllop!

Til helgen är det äntligen dags, Bing och Tessan ska gifta sig! Känns helt sjukt, de är lika gamla som oss och har redan en liten familj och ett hus. Så olikt livet kan bli...

Imorgon åker vi iväg, Sara och jag åker samma flyg till Arlanda, sen e det bara att vänta 2 timmar och sen hoppa på planet till Skåne. Ska bli superskönt att komma iväg!

Puss
/E