Miss you guys!

image125
Jag och Ebba

image126
Jag och Karin

image127
Vi tre

image128
Karin och jag har kul på Skara Sommarland förra sommaren

Busy day!

Den här dagen har bara sprungit förbi, fattar inte att klockan snart är fyra! Det blir absolut ingen hemgång så tidigt idag. Ska sittta kvar och jobba med en artikel om en duktig arkitekt som jag vill hinna färdigt idag. Jag jobbar ju, precis som L, bäst under press. Och jag har inget emot att stanna kvar, det enda tråkiga är att det blir lite ensamt här på redaktionen sent på kvällen. Sen sticker jag hem och städar och packar lite mer. J kommer redan sent i kväll! Längtar. Är så skönt att ha någon man kan berätta ALLT för. Det känns underbart att vi har det förtroendet för varandra.

/Ciao

Dagens onsdag

image124
Klänning; Indiska
Topp: Gina Tricot
Leggins; JC
Silverballerinas: Wedins

On my mind:
Idag känner jag mig faktiskt piggare. Det hemska halsontet och snuvan håller i sig men jag känner mig piggare och klarare i huvudet och det är skönt när man har mycket som ska jobbas undan!

Det blev inget mingel för mig igår. Jag kände mig alldels för seg och snuvig så jag gick hem, vilade lite. blev bjuden på lasagne av H och sedan tog vi ett ordentligt städtag i lägenheten. Nu är köket en bra bit på vägen till att bli skinande rent. Nu är det dags för sushi, spännande eftersom jag typ aldrig ätit det innan.

/Ciao

Attjoo!

Så har det låtigt från mitt skrivbord halva dagen.

Jag.är.sjuk.

Tycker som vanligt lite synd om mig själv men tänker göra allt för att vinna över de envisa förkylningsbakterierna som försöker ta min kropp i besittning. Funderar på om det är J som smittat mig med sin halsfluss men det känns väldigt långsökt eftersom det är 10 dagar sen vi sågs sist och mitt bröt ut i natt.

Alla på redaktionen verkar som sagt vara lite smålåga, både jag, F och H satt som tre trötta spöken på lunchen och frös.

Nej, det här är inte rättvist. Jag vill vara frisk och kunna sticka ut och springa och känna att jag har all energi i världen åt flyttstädning och packning(som måste göras den här veckan). Om jag orkar hänger jag med på VR:s annonsörsmingel på Yogayama ikväll.

/Ciao från en klagande sjukling

Jippie!

Om mindre än två dagar har jag kamera igen! Längtar så! Ska passa på att ta massor av kort nu innan flytten, kul att spara som minnen från Sthlm. Idag känns det alldeles trögt här på redaktionen, men jag känner mig pigg trots jobbigt halsont och jobbar på. Sjukt att tänka att jag är på ett helt annat ställe om en vecka! Längtar efter min J och vår sommar ihop.

/Ciao

Ny lista

Som jag hittade hos AnnaWii, som för övrigt är en väldigt flitig bloggerska.

ACCESSOARER
Väska: J
ust nu från H&M men jag alternerar mellan en massa olika.
Plånbok: Måste köpa ny, min nuvarande är sönder.
Solglasögon: Prestige.
Skor: Idag har jag på mig sneakers från Adidas.

TEKNIK
Mobiltelefon: Min älskade blankrosa från Sony Ericsson Z610i.
Tv: Bang och Olufsen i lägenheten, annars Sony (tror jag=).
Dator: Äger ingen egen dator.
Kaffebryggare: Dricker inte kaffe faktiskt.

BADRUM
Tandkräm: De flesta med whitening-effekt.
Tvål: Bliw
Hårprodukt: Redken:serum och Matrix:plattspray.
Huvudvärkstablett: Alvedon eller Ipren.
Doft: Just nu Esacadas sommarparfym och Davidoffs sommarvariant.
Hudkräm: Lotion från Zara.
Schampo: Matrix vårdande för torrt hår eller L'Oréals professionella serie.
Balsam: L'Oréal för torrt/skadat hår även inpackning från Sachajuan.

MAT OCH DRYCK

Mineralvatten: Citronsmaksatt Ramlösa.
Vin: Vitt.
Öl: Dricker inte.
Bröd: Mörkt, fullkorn och gärna proppat med nötter och frön.
Choklad: Mörk, helst från Lindt.

FÄRDMEDEL

Bil:
Min söta Fiat Punto.
Flygbolag:
Malmö aviation har överdrivet bäst service.

MEDIA
Magasin: VR såklart. Annars Hennes, People och In Style
Tv-kanal: 3:an och 5:an.
Dagstidning: Metro.
Sajt: Hotmail och bloggar.


ÖVRIGT

Frisörsalong: Just nu Salong Michael i Trollhättan, ska dit på måndag och slinga  och klippa håret.
Bank: SEB.
Cykel: En fin vinröd med söt cykelkorg som jag fått av mamma och som står hemma i Trollhättan.

Gör gärna listan du med!


Dagens fredag


Gul topp: Gina Tricot
Vit topp: H&M
Jeans: Vero Moda
Skärp: Sisters
Silverballerinas: Wedins

Sen när vi ska ut och äta kommer jag att byta till mina ursnygga silverpaljett peeptoes.


Mätt

Precis inkommen efter trerätters-middag med redaktionen på Lisa på Udden. Belägen otroligt naturskönt ute på Djurgården. Jag är otroligt mätt men gott var det!

Idag är det mycket som ska jobbas undan och sedan ska jag Stina och Lotta (det är hennes sista dag idag, snyft) ut på Söder och shoppa, shoppa, shoppa! Det ska bli superkul och jag är ute efter en partytopp till imorgon, en eller flera snygga klänningar och en söt kofta att ha på kyliga sommarkvällar.

Imorgon klockan tio ska jag möta E på centralen och sen blir det stadsvandring, kanske lite shopping och sedan Charnevalen! Någon slags popfestival (hoppas det inte är för alternativt för mig). På kvällen blir det fest hemma hos oss och sen utgång! Tror att det kommer att bli en toppenkväll.

/Ciao

Dagens torsdag

image122
Klänning: Gina Tricot
Topp: Gina Tricot
Leggings: Gina Tricot (bara Gina idag=)
Sjal: Inköpt i Prag
Silverballerinas: Wedins

Våfflor, jättehänder och mörkbruna ben

Okej, blev ju ingen packning igår(surpise=). Men en hel del annat kul istället!

H tyckte att jag stressat alldeles mycket på jobbet på sistone så hon bjöd på världens godaste våfflor, som vi lagade framför Greys och åt med glass och hemmagjord jordgubbssylt. Mums var det!

Jag hann med ett väldigt underligt springvarv också. Jag hade bara sprungit en liten stund när det plötsligt började sticka i mina händer och blodet pumpade i fingrarna. Jag försökte att knyta händerna och röra på fingrarna men det hjälpte inte alls, utan gjorde bara ondare. Det hjälpte faktiskt inte ens att springa med händerna över huvudet, jag tänkte att blodet skulle försvinna ur dem då. Men inte! När jag kom in och visade H så ringde hon sin kille, som är läkare, för att få en telefonkonsultation och förhoppningsvis lösa probblemet med mina jättehänder och stumma fingrar. Doktorn trodde att det bara berodde på att blodet rusat för fort till händerna och att jag kanske svängt för intensivt och kommit igång för fort och det kan nog ligga nåt i det. Bara skönt att veta att det inte var något allvarligt i alla fall. Och förhoppningsvis händer det inte igen när jag sticker ut och springer.

Vi passade på att testa brun-utan-sol igår, till ett kommande beutytest. Jag testade en mousse-variant H testade en sprayvariant. Vi hade väldigt, väldigt roligt! H:s ben blev de brunaste jag någonsin sett! Förmodligen var vi inte så haja på hur man faktiskt skulle göra men som tur var la resultatet sig, och hon blev nöjd med sina knallbruna ben.

/Ciao

Strax hemgång

Nu håller jag på att avsluta för dagen och det blir hemgång innan fem! Jippie! Känns väldigt skönt att komma iväg redan då, så hinner jag med lite mer. Har bestämt mig för att börja packa så smått idag, fick nämligen reda på att J kommer redan på onsdag eller torsdag i nästa vecka och jag vet att om jag inte har packat och fixat så mycket som möjligt så kommer han att göra det åt mig. Och det tycker jag att han ska slippa, hur snäll han än är.

Imorgon är det redan torsdag, hjälp vad fort tiden går! Sen är det bara en torsdag kvar här! Ofattbart! Imorgon blir det presslunch på H&M och sen Nova-mingel här på vår avdelning. Kommer att bli spännande och jag hoppas att jag kan knyta lite viktiga kontakter. H och några andra från Damernas skulle också komma ner!

Ikväll ska jag försöka sticka ut och springa, knäet känns bättre. Först blir det promenad med H och möjligtvis (bara möjligtvis=) lite shopping.

/Ciao

Dagens onsdag

image119
Topp: Gina Tricot
Korta shorts: H&M
Leggings: Gina Tricot
Silverballerinas: Wedins
Halsband: Gina Tricot

On my mind:
Väldigt glad just nu för snälla
S har lagat min kalender som jag trodde var helt sönder, baksidan hade släppt. Men det löste hon! Tack!

Idag känns mitt knä bättre, jätteskönt faktiskt! Vet inte om jag vågar mig på löpning redan ikväll men jag vill så gärna. Det är så härligt att bara få springa av sig men jag vill inte göra knät värre. Får se hur det känns  senare idag. 

/Ciao

Dagens tisdag


Idag kör jag skönt och casual med mitt onda knä.

Vitt linne: Vero Moda
Långärmad topp: Gina Tricot
Jeans: Vero Moda
Skärp: Gina Tricot
Sneakers: Adidas

On my mind:
Just nu en massa olika grejer - mest jobbrelaterade.
Packningen inför flytten, snart måste jag verkligen sätta igång. Jag flyttar ju ifrån Stockholm om en och en halv vecka. Tröstar mig med att Lotta flyttar redan i helgen och att hon inte ens börjat ännu=).

/Ciao

Godmorgon!

Det är fortfarande i princip tomt här på kontoret och fast jag var en av dem sista att gå hem igår kväll är jag bland de första idag. Så är det ibland, tur att jag har ett så roligt jobb att det är värt det i alla fall!

När jag kom hem till lägeheten igår var det tomt, H var på p3-livekonsert, som jag tackade nej till att följa med på. Jag är ju inte direkt känd för mitt bred musikintresse=) och Lotta här på jobbet gör ändå det mesta för att öppna upp mina ögon för ny och lite mer alternativ musik än den man jämt hör på radion. Häromdagen hade hon uppspelning av 3 stycken, för mig, helt okända låtar och jag tyckte faktiskt att en av dem (en gammal Rolling Stones-låt) var helt okej. Men knarkkungen Pete Doherty kommer jag aldrig att börja gilla.

Jag bestämde mig för ett springvarv när jag kom hem och det är roligt attt märka att konditionen redan förbättras. Jag blir trött senare och senare under varvet och igår experimenterade jag lite med olika intensitet och sprang en lite längre sträcka. När jag kom in körde jag till och med sit-ups på hallmattan! Men när jag sen slappade framför fantastiska Anna Pihl och skulle gå ut till köket för att skära upp en grapefrukt kände jag att något var fel på mitt vänstra knä, det gjorde ont och kändes alldeles spänt. och när jag vaknade imorse var smärtan fortfarande kvar. Jag försöker att hålla knät rörligt och sträcka det så gott det går, hoppas att det hjälper!

Nu ska jag skriva färdigt två skänhetsjobb och sedan blir det renskrivning av en intervju jag gjorde med en superduktig tjej i Göteborg förra veckan.

Ha en bra dag!

/Ciao

Små funderingar

Kameran är ännu inte lagad men en tillfällig lösning är fixad över sommaren. J hittade vår gamla (fast egentligen inte särskilt gammal alls, bara nåt år) digitakamera som fortfarande funkar finfint. Det enda problemet var att batteriet fösvunnit men vi kikade runt på nätet igår och hittade ett sånt batteri som behövdes, för bara 99 kr! Jippie! Jag är så nöjd, batteriet kommer om någon vecka eller två så att jag kan använda den kameran hela sommaren. Saknar faktiskt att inte kunna lägga upp bilder från helgen eller dagens outfit. Men om bara ett par veckor så är problemet tillfälligt löst. Sen får jag lämna in min älsklingskamera när jag skrapat ihop lite mer pengar till reparationen, förmodligen i höst. Bra lösning faktiskt.

Idag har tiden bara runnit iväg, som vanligt och jag jobbar över när jag tänker efter. Just nu har jag suttit 45 minuter efter vår nya sommararbetstid. Men det änns faktiskt konstigt att gå hem vid fyra när man är van vid att jobba till fem varje dag.

Ikväll ska jag köpa nåt gott att laga och sen blir det springtur innan Anna Pihl drar igång, det kan jag bara inte missa!

/Ciao

Unbelievable

Det är verkligen helt ofattbart att jag har mindre än 2 veckor kvar här i Stockholm! Det går inte in mitt huvud, hur mycket jag än försöker. Mindre än 2 veckor kvar på Veckorevyn. Helt sjukt!

Helgen har varit helt underbar, jag hann med både mys på Landet och träff med K i stan igår.

Nu, massa jobb som behöver göras färdigt.

/Ciao så länge!

Dagens onsdag

image114
Mörkblå klänning med hjärtan: H&M
Leggings: Gina Tricot
Paljettballerinas: Skopunkten
Halsband: Gina Tricot

Bilden är tagen här inne på redaktionen, bakom mig får ni en glimt av spegeln och det lilla akutsminket som finns för Veckorevyns medarbetare, om man skulle ha glömt sitt eget hemma eller behöver bättra på=).

On my mind:
Idag bär det av hemåt mot Trollhättan. Tåget går redan 14.30, tur att vi jobbar halvdag idag så att jag inte missar allt för mycket av jobbet!
Ikväll hoppas jag på grilling hemma hos mina föräldrar.

Tack
S för bilden!

/Ciao

Mer listande

Hittade listan hos Annawii och eftersom jag är lite av en listjunkie vill jag också göra den!
Idag: Jobb, packning och kanske promenad.
Igår: Jobb, springning, sopplagning.
I förrgår: Mys med J och promenad.
Imorgon: Jobb och resa till familjen och J i Trollhättan!
I övermorgon: Ledig! Kanske en intervju i Göteborg med en duktig arkitekttjej.
Humör just nu: Pigg och glad men mycket i huvudet.
Väder: Just nu sol utanför fönsret men väldigt växlande.
Bästa egenskap(er): Ambitös, snäll och smart.
Sämsta egenskap: Otålig, lätt stressad.
Favoritmånad: December (julen och min födelsedag) och juli, sommaren är underbar!
Tv eller film: Tv. jag är en tv-junkie!
Bok eller tidning: Tidning så klart, jag jobbar ju faktiskt på en=) och är snart färdig journalist.
Bar eller nattklubb: Nattklubb så att man kan dansa, dansa, dansa!
Arbete eller skola: Både och.
Morgon eller kväll: Mer morgon- än kvällspigg!
Klädsel just nu: Replay-jeans, vit H&M-topp och rosa H&M-cardigan. Paljettballerinas.
Sällskapspel eller Tv-spel: Sällskapsspel, TP är favoriten!
Kramas eller pussas: Pussas.
Promenad eller bio: Promenad.
Öl eller vin: Vin.
Godis eller snacks: Mörk chocklad och nötter.
Byxor eller kjol: Byxor.
Senast sedda film: På bio: Spider-Man 3 och på tv: Ghost Ship (usch jag skäms, hemskt dålig skräckfilm).
Stamgäster på din blogg: Ingen aning, mest kompisar och bekanta tror jag.
Förhållande eller singel: Förhållande.
Kärlek eller vänskap: Båda.
Glasögon eller linser: Inget av dem, men linser är nog närmsta valet om jag kommer att behöva det någon gång.
Storstad eller småstad: Storstad.
Stökigt eller städat: Städat.
Restaurang eller hemlagat: Det beror på vem som lagar och i vilken stad man är i. I Umeå är utbudet ganska dåligt så här kan man äta lika gott hemma, men i Sthlm väljer jag lätt restaurang!
Tävling eller lek: Tävling och lek!
Jacka eller kappa: Kappa.
Stark eller svag: Stark.
Brun eller blek: Solbränd.
Favoritbutiker: Gina Tricot, Kicks och H&M.
Favoritnöje: Resa, träna och festa!
Favoritmat: : Färska räkor, krabbor och aioli. Eller gott grillat kött med grillade med grönsaker och någon god sås.
Händer eller fötter: Händer.
Sparare eller slösare: Tyvärr en total slösa.

Tänkvärt

Den här listan som jag hittade på duktiga Emmas blogg borde upprepas av alla tjejer, varje dag!

1. Du ska tro att du är något
2. Du ska tro att du är lika god som alla andra och att alla andra är lika goda som du
3. Du ska tro att du är lika klok som andra, ibland klokare
4. Du ska veta att du är lika bra som andra. Om du vet att du gör ditt bästa, kan du uppskatta dem som är bättre
5. Ibland vet du mer än andra
6. Du är inte förmer än andra, men du är enastående som alla andra
7. Du duger till mycket
8. Skratta åt dig själv och din värld, det gör dig fri
9. Du ska tro att många bryr sig om dig
10. Du ska tro att du kan lära andra en hel del och lära av dem
11. VARFÖR? För att du är någon, en som behövs

Bildbevis från Kvarnen i fredags!

image109
Lotta och jag inne på kvällens tredje (?) drink

image110
J och jag blir överraskade av Lottas paparazziförmåga

image111
Lotta och jag ännu gladare!

image112
Mmm! Raspberry mojito är mums!

image113
Det är helt klart att J posar snyggast av alla=)!


PS! Tack för bilderna Lotta!

Omaka par

Är det här sant, vilket det faktiskt kan vara så vill jag bara säga att jag nog var en av dem som såg det först när jag såg dem på tåget från Göteborg till Stockholm en sen kväll. De kan tyckas omaka på grund av åldern men egentligen har de ju en hel del gemensamt: Intresset för musiken, artistlivet och  dessutom har de ju båda börjat karriären med att medverka i någon form av musiktävling, Erik i Idol och Linda i Fame Factory. Och en annan likhet, de är båda två från små städer, är söta och korta och framstår som väldigt gulliga.

/Ciao

Dagens måndag


Klänning: Indiska
Topp: Gina Tricot
Leggings: JC
Halsband (ej med på bilden): H&M

Helgen har varit supermysig! I fredags gick jag, J, Hanna och Ljungberg och min praktikantkollega Lotta ut och drack mumsiga drinkar på Kvarnen och tack vare ett uppskattat kompispris från bartendern till min käre J hamnade notan för 16 drinkar på .....432 kr!!!! Helt sanslöst pris och vi skrattade åt det hela helgen!

På lördagen tog vi det först superlugnt och tog en promenad i Skogskyrkogården sov superlänge och sen tog vi bilen som snälla Ljungberg och Hanna lämnat kvar utanför oss i Enskede och gud va skönt det var! Att åka bil är verkligen underbart när man är så van vid att åka tunnelbana som jag är för tillfället. Kvällen i Uppsala blev super, vi började med minigolf och fortsatte med grillning, Schlagern och sedan utgång på Terassen. Men en väldigt, väldigt tråkig sak hände i helgen. Min älskade fina och välanvända digitalkamera jag fått av mina föräldrar gick sönder. Displayen är helt knäpp, men man kan fortfarande ta bilder. J är snäll och tar med sig kameran hem till Trollhättan och ska höra med Expert vad de kan göra. Hoppas att den går att laga. Men tills den är bra kommer bloggen tyvärr att vara ganska bildlös....

/Ciao

Måste tipsa om ett väldigt roligt klipp

Kolla in den här pandan och pandabebisen!

Outfit fredag


Topp: Gina Tricot
Mörka stuprörsjeans: Åhléns
Sjal: Fyndad i Prag
Halsband: Gina Tricot

On my mind:
Ikväll blir det middag med Hanna och Ljungberg som kommer på besök från Uppsala! Ska bli väldigt trevligt! J och jag kommer att bjuda på mozzarella-, basilika- och tomatsallad till förrätt, flygande Jakob till huvudrätt (och det kommer för mig att bli första gången jag använder den läskiga gasugnen i den här lägenheten) och till efterrätt blir det nog vaniljglass med varma bär. Mums!

Middag på Kvarnen

Igår åkte jag och J till Medborgarplatsen för att käka en god middag på Restaurang Kvarnen. Mmm! Jag tog ugnsbakad gös med sparris, kronärtskocka och beurre blanc och J tog den fantastiska renskaven. Fast det var lite stojigt så var det ändå väldigt mysigt och det är faktiskt viktigt att man som par gör såna här saker och inte bara sitter hemma tror jag.

image107
Vi på gatan utanför lägenheten

Gårdagskvällen

Blev helt fab! Det började med att min sötnos överraskade mig och H med tacos och rödvin. Allt var redan uppdukat och klart och det var bara för oss att slå oss ner vid bordet! Mys! Vi satt och pratade och hade jättetrevligt och plötsligt insåg jag att det var dags för mig och J att röra oss mot Medborgarplatsen för att inte missa bion, Spider-Man 3. Vi köpte popcorn (och jag käkade lite för första gången på ett år =) och en stor Cola light som vi delade på. Filmen var spännande och faktiskt ganska läskig ibland. Jag tyckte som vanligt att det var för lite romatik, medan J tyckte att det varit för mycket och ville haft mer action!

/Ciao

PS! Det är en helt underbar känsla att vakna brevid J. Har saknar honom massor och nu ser jag otroligt mycket fram emot vår sommar ihop!

Dagens torsdag

image106
Finstickad mörkgrå väst: H&M
Topp: H&M
Svarta shorts: H&M (mycket H&M=)
Leggins: Gina Tricot
Svarta paljettballerinas: Skopunkten

Halsband: Gina Tricot

On my mind:
Få färdigt alla olika jobb jag håller på med, känns som om det är så många och det vore skönt om något av det blev färdigt snart. Tyvärr är det svårt när man väntar på att folk ska ringa upp eller produkter ska komma hit till redaktionen.

Vad vi ska hitta på ikväll. Vet inte om J känner för att gå på stan (han är ju inte riktigt sån) han kanske mest vill ta det lugnt...Får kolla upp det! Idag ska han i alla fall ta sig in till Slottet och kolla Högvakten vid 12. Och drömma sig tillbaka till sin lumpentid tror jag=)

/Ciao

Myskväll med bio och mat

Nu ska jag strax sticka hem och min J ska ha lagat middag till mig och H! Lyx med en hemmaman! Tror att det får bli han som får vara stay-at-home-dad med våra framtida barn!

Ikväll ska vi gå på bio och kolla in nya Spider-Man 3.

/Ciao

Världens underbaraste överraskning!

Igår vid 22.30 satt jag och H och kollade på Never Been Kissed när min J ringer. Vi pratar en stund och jag talar om vilken film vi kollar på. "Kan ni stänga av den när jag kommer?" säger han plötsligt. Jag blev lite förvirrad och frågade vad han menade med det och att vi inte behövde kolla på nåt sånt imorgon när han kom. Då kunde vi hitta på vad han ville. Då frågade han plötsligt vilken våning jag bodde på och om jag kunde komma ner och öppna dörren åt honom. Jag fattade ingenting, han hade ju redan bokat tåg och jag skulle möta honom vid 20:30 på onsdagskvällen! Men sen sprang jag ner för trappan i mina myskläder och där stod han! Min älskling! Som jag har längtat efter vår tid ifrån varandra! Det blev puss och kramkalas och lite presentutdelning med ett supersött rosa läderfodral till min iPod och en efterlängtad Cliniquetvål!

Ikväll blir det bio, förmodligen Spider-Man 3...

/Ciao

Konstnärlig dagens?

Ja, jag vet att det ser helt knäppt ut, men jag har för tillfället ingen möjlighet att rotera bilderna rätt, så ni som är intresserade får helt enkelt vrida på huvudena=)!

image102
image103
Mörkblå klänning: Mango
Knytskärp: Kappahl
Leggings: Gina Tricot
Ballerinas: Skopunkten
Halsband: Gina Tricot

Dessutom bjussar jag på en liten bild över röran på mitt skrivbord, här är lite av det som trängs där just nu:

Som ni ser, soft tan från ACO, nån underlig energidryck jag fått från F men inte vågat öppna ännu, svart nagellack, Cola light, Echinagard, vatten, Saltvattenskräm.

On my mind:
Älsklingen! Bara älsklingen! Berättar mer senare!

/Ciao

Dagens tisdag

image99
Vit långärmad topp: Gina Tricot
Vit somrig klänning: Indiska
Leggings: JC

On my mind: J kommer imorgon, längtar, längtar längtar!
Jobbet, hur jag ska planera resten av tiden.
Flyttning och packning i lägenheten, snart är det dags.
Vad jag ska käka från Panini till lunch.
Helgen med älsklingen, Hanna och Ljungberg! Ska bli kul!

/Ciao

Fy

Vilken fruktansvärd dag. Vill bara hem och krypa ner under täcket och aldrig mer behöva gå upp...Usch!

Förmodligen är jag lite mer positiv i morgon....Förhoppningsvis=)

Dagens kommentar

När jag ser den där vajern vill jag bara kasta mig ut från fönstret och svinga mig runt!

Min kära praktikantkollega Lotta sa nyss detta när hon satt och tittade ut från redaktionens fönster. Precis utanför hänger en vajer med lyktor på och det är den hon vill svinga sig runt i.

Helgen

Var fantastisk kul! Redan i onsdags kom H:s trevliga bästis Jennie och våldgästade oss och på fredag anslöt även Anna. Vi gick direkt från jobbet och tog oss till Restaurang Hotellets uteservering. Där blev det lite vin på den fullsmockade otroligt coola uteterassen. Vi var alla lite sega så vi tog oss hemåt och för mig och H blev det varsin god pizza. På lördagen tog vi oss alla in till Söder och närmare bestämt Medborgarplatsen och Götgatan där det blev shopping och mysig lunch. Efter det stack jag och H i förväg hem för att förbereda kvällens förfest. Vi köpte lite goda snacks och gjorde en snabb undanröjning. Vi hade sagt att folk kunde komma vid sex (så att de förhoppningsvis skulle vara där vid 7 eller halv åtta. Vid tjugo i åtta kom Emma, som trodde att hon var supersen och resten kom någon gång efter 8=). Det blev i alla fall jättetrevligt och vi var kvar hemma fram till runt tolv då vi tog tunnbelanan in mot stan. Det blev utgång på Blue Moon Bar och hur kul som helst!

Lite minnen från helgen:

Jag och Helena Anna och Jennie strike a pose


Anna och Emma ler stort Paparazzi bild på Jennie och Mårten


Helena och jag på hotellets uteservering Jag och Hasse på förfesten


Lena grimaserar Grannen som kom på objudet besök snackar med Helena

Det roligaste var nästan att det runt 22-snåret ringde på dörren. H öppnar och tror att det är en granne som ska klaga men det är det inte. Visst är det en granne (se övre bilden), en stupfull sådan, men han vill inte klaga, han vill mest vara med och festa! Han bara bjöd in sig själv fast vi aldrig tidigare bytt ett ord med honom. Till slut hjälpte S:s pojkvän oss med med att få ut honom och vi tänkte inte mer på det. När vi sedan kom hem vid kvart i fem ser vi att någon släppt in en lapp genom brevinkastet. Shit tänker vi, det måste va en granne som klagade på festen. Men inte denna gången heller. Det var ett brev från vår underlige granne Tompa:


Brevet vår granne lämnade efter sig, om det är svårt att utläsa står det följande:
Hej Teskedsgumman!
Du får absolut inte ta illa upp för att jag kallar dig det, jag tycker du är jättefin. Jag vill tacka så mycket för din gästfrihet. Du har väldigt trevliga vänner, jag fattade speciellt tycke för "de mörka systrarna", synd att jag var så trött (osocial).
Nu en nattmacka, en dusch och riktig sömn.

Sov gott/
Tompa (grannen).

Översättning:
Teskedsgumman =H
"De mörka systrarna" = Anna och Jennie

Dagens

Outfit:
image84

Består av, Ljusgul cardigan: H&M
                   Vit topp, H&M
                   Jeans, Koola Anna
                   Svarta paljettballerinas, Skopunkten
                   Halsband: Gina Tricot
image85                 
Håret har jag satt upp högt i en ballerinaknut:

God morgon eller god lunch?

Jag har nu försökt att få ihop det här inlägget i snart två timmar, jag har helt enkelt ganska mycket att göra nu. Men en liten recap. av torsdagskvällen:

Igår hände det igen, jag stack iväg på en springtur. Och det var faktsikt härligt, även om träningsvärken idag är värre än igår. Det är inte ens en sån där skön träningsvärk som gör att man känner sig duktig för att man rört på sig utan en sån där hemsk som gör att man grimaserar fult så fort man måste böja sig ner.

J ringde igår från en outlet i New York och beklagade sig över att det var så jobbigt mycket folk och kläder överallt, kändes nästan som om han bara ville läska mig. Jag skickade över en liten önskelista, bland annat en söt
Puccisjal, en fin plånbok, söta myskläder från Victorias secret...Och sen sa han att han hade fixat en överraskning åt mig, en liten.

Idag är det rena papparazzisstämningen här på redaktionen. L tar fram sin kamera och knäpper kort hela tiden och på ett av korten sitter jag på världens mest underliga stol som skickas runt här och ser ut som en dvärg.

/Ciao

Men blogga då!

Jag har just fått skäll av S som tycker att jag måste uppdatera bloggen, det har ju snart gått en vecka sen sist. Och jag håller med, det är klart att jag måste det.

Så kära blogg, det här är lite av vad som hänt i mitt liv sen i torsdags:
  • Jag har hunnit med att träffa mina bästisar samtidigt! Det är faktiskt något av en bedrift nuförtiden när en av dem bor i Malmö och den andra i Linköping. Men vi hann med både utgång på Butlers (ja, jag lyckades faktiskt övertyga K) och massa snack över vin, hemska vodkashots och pastis (äcklig laktritshot). E lyckades till och med bryta sin förbannnelse som Curso och kom in, utan problem! Väldigt trevligt att träffa mina älsklingstjejer!
  • Jag har upptäckt att jag ändå pallar stress rätt bra och varit SUPEREFFEKTIV på jobbet och producerat texter som en galning!
  • Jag har längtat en massa efter J som just nu befinner sig med sin familj på semester i New York. Fusk! Men dit ska jag också ta mig en dag.
  • Jag har tagit ett jobbigt, men ändå skönt, springpass. Igår fick jag ett ryck och bara sprang.
  • Jag har fått en jobbig träningsvärk efter springningen.
  • Jag har varit den enda som inte kom med planet i fredags till Trollhättan. Nu är det alltså både SJ och Goldenair som konspirerar bakom min rygg!
  • Jag har fallit för saltvattenspray, vilket jag aldrig hade trott innan. Att det faktiskt passade mittt hår upptäckte jag när jag höll på att testa produkterna (i mitt mycket ansträngande jobb som beauty-test ansvarig). Sprayen separerar lockarna och ger stadga, wonderful!
/Ciao