Godmorgon!

Riktigt regnig och höstruskig lördag idag...Skönt att man bara kan sitta inne vid datorn utan dåligt samvete. Veckan har ju varit väldigt intensiv för mig, månd-ons skrev jag essän, tords lämnade jag in den och hade föreläsning och sedan gick vi ut, igår stack vi till Ikea och Bauhaus för att kolla kakel till köket och matsalsmöbler och sängstomme. Vi hittade jättefina barstolar i ek med vita mjuka tygöverdrag, de skulle passa perfekt i köket. Vi slog inte till ännu, utan väntar tills köket är lite mer färdigt. Till sovrummet hittade vi en sängstomme som jag tror kommer att passa bra. Så det blir nog en tripp till Ikea i nästa vecka och förhoppningsvis är vi färdiga med allt i slutet av nästa vecka, innan vi åker till Ebba och Andreas i Linköping på helgen!

Idar är med andra ord en väldigt soft dag, det enda ansträngande jag lovat att göra är att måla sovrummet en gång till, och det är ju lugnt. Förutom det blir det läsning Anybody Out There av Marian Keyes, hitills har den varit väldigt bra!

Vad ska du hitta på idag?

Ha en skön lördag!

PS! Hösten kan ju faktiskt vara riktigt fin också!
image256

galen fredag

Haha! Galen dag idag känns det som. Mer lördag än fredag. Jag J, min bror och några andra var ute igår och sov därför rätt länge idag, skönt det med! Jag gick upp lite innan elva och fick upp J en stund senare. Nu står han framför mig och jag bara skrattar. Han spelar nämligen Guitar hero, ungeför som dancemat, dvs man ska spela på en liten fånig vit platstgitarr och följa de ackorden (färgerna) som visas på TV:n, prickar man rätt börjar publiken jubla. Just nu går det bra för J, stapeln är rittad på grönt = vilket betyder rockstjärna.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sminka mig och sedan åker vi till
Torp, är på jakt efter svart mosaikkakel till köket och hoppas att det kan finnas på Bauhaus!

Ha en fin dag!

Måste man va snygg för att få synas i magasin och tidskrifter?

Sitter framför datorn sen snart två timmar med en skrivuppgift som ska va färdig på torsdag. Håller på med en essä som ska ha utgångspunkt i olika journalistiska perspektiv. Jag har valt yta, kön och ålder, eventuellt kommer den även att handla lite om etnicitet. Ska skriva om fixeringen vid yta som syns så tydligt i magasinsvärlden, believe me, I know! Både på Veckorevyn och på Hennes kunde intervjupersoner väljas bort innan man hört deras historia, helt enkelt för att de inte var snygga nog. Hemskt men verklighet i magasinsvärlden. Det ska ju inte vara så att en persons utseende ska avgöra om den får synas i medierna eller inte, det borde vara vad den har varit med om eller har att säga som borde avgöra, inte dess yttre!

Nu ringde J och var redan färdig med sin redovisning. Jag ska snabbt göra mig i ordning sedan sticker vi ut till landet för att gratta mormor som fyllde år igår, har köpt söta fingervantar och en skön halsduk till henne, hoppas hon blir nöjd! Ska hämta upp Ebba på vägen, kul att hon är i Trollhättan på besök den här veckan!

/Ciao

Kan man va sötare?

image254

image255

Helgen

Var som sagt fantastiskt kul! Här kommer ett par bilder från den!


37417-253
Jag och Hanna

37417-252
Lördagens outfit: Klänning, köpt i Danmark
Topp: Gina Tricot
Leggings: Gina Tricot
Stövlar: Vagabond

37417-251
Jag hade jättekul!

37417-250
J på restaurangen

Nu är jag bara här en kort stund, ska snart dra till lägenheten och hjälpa till där. Rörmockaren var där i morse så nu är det bara att sätt igång igen.

/Ciao

På väg till skolan

Skola mellan 10-16 idag =lång dag!

Efter det måste jag ut till Överby och kolla på skor, köpte ett par stövlar igår som jag inte bestämt om jag ska behålla. Lägger upp bilder från helgen senare!

Nu, frukost!

Ha en bra dag!

Slappa är skönt

Nyss hemkommen från ett skönt (men svettigt) springvarv. J jobbar hela dagen idag så just nu är jag ensam, vilket faktiskt är väldigt skönt att vara ibland. Sitter och laddar upp inför kvällens festligheter, förfest i Hannas nya lägenhet, sedan utgång och lite bowling! Men innan dess ska jag laga supersmaksiga snacks, grillade tortillas med ost och chili, idén har jag fått från min moster som lagade det i somras, det är hur gott som helst! Ska försöka lägga upp en dagens outfit innan jag sticker iväg!


//Later!

Friday!!!

image247
Kofta: MQ
Topp: Monki
Jeans: Fornarina
Ute: Vita tygskor/ Rosa stövlar, trenchcoat

On my mind:
Ikväll ska jag, J hjälpa en kompis att flytta in i sin nya lägenhet, men innan dess ska vi käka supergod middag och dricka lite vin, ska bli gott! Idag har jag varit i skolan en sväng och träffade en gammal klasskompis på tåget tillbaka. Det var kul att få höra vad som hänt med alla i högstadieklassen och hon hade betydligt bättre koll än vad jag hade!

Bjussar på en bild på J när han är som sötast=)


Ha en trevlig fredagskväll! b

/Ciao

Torsdag - finally!

image238

            

Klänning, köpt på Zara i Prag
Tights, JC
Vita tygskor, Wedins
Vit sjal, H&M
Skinnjacka, MQ

On my mind: Glad för mitt hår blev superfint när jag tvättade det med mitt nya balsam från Tigi. Har suttit och slappat framför datorn men nu ska jag ut i solen och börja läsa böcker inför essän!

/Ciao

Puh!

Är allt jag har att säga om den gångna veckan. Det är SÅ mycket just nu! Hinner knappt med någonting känns det som, har inte ens hunnit blogga. Sitter framför datorn i min gula fjärilströja och mina rosa mysbyxor och känner mig lite som Annika i Pippi, duktig och driftig. Men känner också att jag nästan behöver ett break, de här veckorna tillbaka i Trollhättan har bara handlat om skolan i Gbg, köket och att komma någorlunda i ordning. Sitter just och pustar ut efter att ha skrivit färdigt en stipendieansökan till mitt ex-jobb. Ska till Gbg för att lämna in den imorgon, sen ska jag och Helena mötas upp och gå till biblioteket för att söka litteratur till en essä som ska skrivas snart.

idag anmälde jag mig som bildchef till endagsövningarna vi ska göra med de nya jour. ettorna. Jag kan ingenting om bilder! Nåja, det får väl bli en lärdom i alla fall, alltid bra att testa något nytt, eller hur?

Nu kallar sängen, skriver mer snart, promise!