Herregud vad fort allt går!

Ja, det gör ju verkligen det. Snart har halva vårterminen gått! Och jag har ju inte hunnit skriva här på ett bra tag, det har varit så himla mycket i skolan. Nu är det bara jag och Jesper kvar här i Sundsvall, alla andra har stuckit härifrån, till Torsby, till Sandviken och till Stockholm (Malin snälla ta lite bilder ikväll=).

Spinning igen om en timme, efter det dusch och göra sig i ordning, packning, stoppa in allt i bilen, fixa "matsäck", tanka och hämta upp älskling. Sen bär det iväg till Trollhättan! Jippi!!!


Puh..

Jag blir upphämtad av Lina om en timme. Innan dess måste jag hinna göra mig färdig, fast är så lat så jag fastnade här framför datorn.

Har ångest för två kommande dagarna. Kommer att få hålla igång dygnet runt. En 3 minutare att filma och redigera och en tidning att göra. Som jag för övrigt satt med halva dagen igår. Puh..

Later

Lördag igen...

Gud vad veckorna går fort! Helt sjukt! Jag har äntligen fått sova ut. Vaknade helt utvilad fem i elva. Nu sitter jag här framför datorn och tittar på min lista med "måsten". Måste idag: Storstäda, skriva reportaget, skicka fler sommarjobbsansökningar och dessutom, tack vare missanpassade fucking Sundsvall, hitta på en ny idé till 3 minutaren.

Men ett kul "måste" är Annas schlagermiddag ikväll. Yes!

Shit shit shit

Nu är det bestämt. Jesper måste flytta härifrån till hösten. Känner mig bara ledsen just nu. Inget annat. Även om jag vet att detta var ganska väntat så går man ju alltid att hoppas. Hoppas, hoppas, hoppas att utbildningen startar. Men ibland har man bara otur.

Just nu är det bara så himla mycket som snurrar genom mitt huvud. Lägenheten. Flytten. Sommaren. Hösten. Att skiljas åt.

Jag har åtminstone en sak att glädjas åt. Även om Jesper måste flytta är jag inte ensam här uppe.

En solig onsdag!

Och det känns skönt (okej, jag vet att man inte "får" syfta till rubriken men det är ju inte nån artikel jag skriver=). Det är väldigt kallt fast solen värmer upp rätt bra.

Jag sover så himla gott nu för tiden, vet inte varför men jag vaknar knappt en enda gång under nätterna nuförtiden. Fast jag drömmer å andra sida helt sjuka saker. Too weird to talk about. 

Jag ska träffa Sara och dem andra i TV-gruppen om en knapp timme. Måste sätta igång och göra mig i ordning.


Kram
/E 


Seg söndag...

Idag är jag så otroligt seg. Igår var det ju schlagerfest här och sen utgång på Kåren. Ingen riktig hit. "Stora" dansgolvet var inte öppet, istället hade de ett live-band på andra våningen som tyvärr sög.

Berättar mer när jag är lite piggare...

Fel, fel fel...

Känns som om man har kommit in i fel läge nu. Ett sånt där läge där ALLT går fel. Får hoppas att det bara är en sån där tillfällig svacka.

Idag blev hela vår TV-produktion f*cked up, och för en gångs skull var det inte jag som strulat till det med tekniken, det hade ingen i gruppen gjort. Det var Rune (som datorn döptes till) som hela tiden j*vlades med oss. Så resultatet av en dags slit blev: ingen feeedback, ingen lärdom och ingen nytta alls.

Suck.

Känns även som om jag ligger efter, eller inte riktigt är med, på det privata planet. Jag fattar ingenting.