Finally friday

image293
Tjolahopp bloggen!
Vaknade utvilad vid åtta imorse, skönt att få sova så länge! Jag har hunnit skriva i nån timme, sett två avsnitt av Desperate (så bra ju, fattar inte varför jag slutade titta) samt dammsugit lägenheten och torkat golven. Bra att det är gjort! Jesper är i skolan och jag ska hoppa in i duschen och åka ner till mamma och pappa för att ta ut den lilla Z, han väntar nog på mig nu. Ska sätta mig framför datorn där och skriva lite så jag kan känn mig nöjd med dagens arbete o ch vill hinna säga hej til pappa som varit på jobbresa hela veckan och som borde dyka upp vid fyra. Ikväll väntar middag och lite fest, gänger från Malmö kommer ju!
Men den riktiga utgången och festen är imorgon, längtar efter att få gå ut och dansa!

Ha en trevlig helg
/Eva

Så här glad är jag just nu

image292
Pratade just med min handledare som tyckte texten jag lämnat in var jättebra och han hade bara små tips och råd på förbättrig! Det gör mig så glad och framförallt lugn, nu ska jag pussa på J och kolla om han vill hänga med på en långprommis med Zorro.

It´s goooood to be a student!

Kram på er

Godmorgon bloggen!

Ny dag, nya tag. Det är fortsatt skrivande som gäller för mig idag, igår skickade jag in den första texten till handledaren och idag ska jag få feedback på den, ska bli kul att höra lite ård och åsikter. Medan jag väntar på samtal från handledaren ska jag sätta igång ordentligt med artikel nr 2, tror att jag tar en intervju från London eftersom den första jag skrev var med en svensk skådespelerska i New York.

Jesper gick till skolan vid åtta och då passade jag på att gå upp, skönt med lite halv sovmorgon. Jag tittar ut genom, fönstret och tyvärr duggar det, som det gjort väldigt ofta de senaste veckorna. Då känns det inte så lockande att bege sig ut på en promenad, ändå har jag tagit hand om Zorro hela veckan och det ska jag göra idag också,

Imorgon får vi finbesök från Skånde, Jespers bror och två kompisar från Malmö kommer upp och stannar tills på söndag. Planerna är en ganska lugn fredag (enligt deras önskemål) och fest på lördag och eventuell bowling/shopping/fika/gocart innan dess.

Nej, nu ska jag va duktig Eva och sätta igång ordentligt, wish me luck!


image262
PS! Längtar MASSOR till värme och sol i Egypten!


Älskar den här låten

image291

För ett par månader körde jag hem och lyssnade samtidigt på p3 som hade nån slags tycktillomnyalåtar-tävling och så började
den här låten spelas och jag kan inte stiga ur bilen, sitter kvar trots att jag parkerat, så bra!

/Bye

I love Gino

image289image290

Mmm, det finns få efterrätter som jag gillar så mycket som Gino, jordgubbar, kiwi och bananer täckta med en massa vit blockchoklad in i ugnen, på så hög temperatur som möjligt, ett par min räcker och servera med glass, vi kör på med vaniljglas med chokladkross till, den finns kvar sen söndagens middag med Hanna och Ljungberg.

De senaste dagarna har gått hur fort som helst, helgen bara rann iväg och de senaste två dagarna har jag bara suttit och skrivit på intervjuerna från New York och London. Det går trögt men framåt, måste lära mig att inte ställa så höga krav på mig själv. Jag ska bara lämna ifrån mig ett utkast imorgon, ändå envisas jag med att behandla det som om det är hela världen hur det utkastet ser ut. Jag måste bli bättre på att ta det lugnt helt enkelt...

Nu sitter jag här och slökollar på Joey som firar Thanksgiving  Jesper surar för det inte kommit fler avsnitt av Scrubs som är hans favoritserie. Zorro är här och snart kommer mamma hit och ska käka middag med oss, ska bli kul att få bjuda henne för en gångs skull.

Nu back to cooking!

Kram kram

London calling!

Oj, verkligen läggdags för mig nu, men passar ändå på att surfa lite. Idag har vi gjort stan (en kortis i alla fall) och jag har klarat av första intervjun. Vi avslutade med mumsiga lammkotletter och smarrig sallad med fetaost, till det hummus, vitlök och oliver, gott!

Lite pics från dagen:
image288
Finfint gästrum

OBS! Funkar inte att lägga upp bilder nu, ska försöka senare!

Miss you

image287
Saknar min älskling massor när vi är ifrån varandra. Men det är rätt mysigt att sakna också, då blir det så roligt när vi ses!

Jag är hemma från New York som var underbart och obeskrivligt. Jag har verkligen gjort och sett det allra mesta och det var fantastiskt. Länken till hela vår reseberättelse och bilder finns
här. Försöker också att skriva så mkt jag hinner här och lägga upp lite bilder, så håll utkik där och här!

Nu är jag i London (helt sjukt, jag som inte trodde att jag skulle få resa nåt i höst) och sitter i gästrummet i min morbrors hus i Primrose Hill (Kate Moss, Sienna Miller ochh Jamie Oliver ska alla tydligen bo i området så jag ska hålla ögonen öppna=) framför J:s laptop. Han är en ängel som bara låter mig låna den av honom i flera dagar, tack babe! Jag är bara här tills på torsdag och ska på den tiden försöka hinna med två intervjuer, lek med småkusiner, minisightseeing och självklart some shopping!

Later
/E

Bye bye Sweden!

image284 image285

image286
Idag är det bara en sak som gäller: PACKNING!
Kan knappt fatta det men imorgon åker jag och älsklingen till New York. Det känns fantastiskt och vi är så förväntansfulla. Älsklingen var ju där i maj, så han har förhoppningsvis en hyfsad koll och hittar litegrann.
Jag är tillbaka nästa fredag, den 16:e men vill ni följa med på vårt USA-äventyr kan ni följa det på Resedagboken,
här är länken direkt till drömresan.

Nu, back to packning och sen åka ut till mamma och pappa och ta ut Zorro, sen käka lunch, packa lite mer, maila och fixa med allt, avskedsmiddag med mamma och pappa och sen ett försök till ett par timmars sömn. Planet går 6:40 från Landvetter 06:40, så jag tror att vi måste upp vid tre, hjälp!
Vi flyger via Bryssel på vägen dit och via London hem.

Bye Sweden!

4 days to go!

Shit, bara fyra hela dagar kvar här hemma, sen sticker vi till New York. Kan knappt fatta hur fort tiden gått. Denna vecka står plugg och packning på schemat, men ska också försöka hinna med lite jobbsökande och några träningspass.

Helgen har vi spenderat i Malmö, på fredagen var det mysig middag hos Jespers föräldrar och lördagen bjöd på häftig inflyttningsfest hos Robert. Har nog aldrig sett ett så välfyllt kylskåp, det var hur mycket alkohol som helst, kanske inte så konstigt eftersom de varit i Tyskland och shoppat upp sig. Trots trötthet och en aning migrän hos mig bestämde vi oss för att köra hemåt igår kväll och det var SKÖNT att få somna och vakna i sin egen säng. Nu sitter jag här framför datorn och kollar på Montell show, usch va det är dåligt, men det duger en måndagsmorgon. Jeppe sover fortfarande. Strax väntar frukost, naturell yoghurt med min favvomusli och rött kanelte, mums!
image283

Ha en bra dag!