Mätt och belåten

Middagen var supergod och just nu är jag mätt=)! Nu har min förkylning brutit ut, den har varit på g i flera veckor och självklart behagar den bryta ut första dagen på nya jobbet. Men men, det är bara att peppra med nässpray och snyta i mjuka näsdukar och dricka massa thé med lite honung i (ja, det är tillåtet när man är sjuk=).

På tal om tråkiga saker, nu är det mindre än en vecka tills Jesper åker. Fem veckor ska han vara borta...Så är det med hans nya jobb och nu får jag helt enkelt se hur det känns att vi är ifrån varandra, man vet ju inte, så länge har vi inte varit ifrån varandra tidigare. Även när vi har haft långdistans vilket vi haft ungefär ett år sammanlagt så har vi ändå kunnat träffas nästan varje helg, så kommer det inte att bli nu. Förhoppningsvis ses vi någon helg under dessa veckor, kanske blir det fler...


Som tur är har jag världens bästa Karin här!

Dinner out

Hej!
Jobbade länge idag och sitter just nu i soffa och laddar för kvällens trevliga middag, det blir min favvo, fondue på Pers Krog, så gott! Himla trevligt att Karin, CC, Robban och Scones också ville hänga med. Jag tror verkligen på att göra nåt extra av vardagen, särskilt en måndagskväll, veckan blir så mycket roligare då!


Ok, dags för snabbsminkning och hårfix, hörs sen!

Lugnt firande

Det blev riktigt lugnt och avslappnat firande igår. Båda var trötta, Jesper från jobbet och jag från onsdagens utgång=)....Jag hämtade upp J på jobbet och med mig i bilen hade jag världen bästa Nova!


Vi åkte till Lomma och promenerade längs med stranden och Nova var söt och busig som vanligt, envisades med att hoppa i en liten sjö=) och sen smutsa ner sig i leran...Efter prommisen körde vi hem och slappade lite i lägenheten och lekte med Nova, sen körde vi in till Gamla Väster och köpte med oss libanesisk meze och sen till Fredde & Charlotte och lämnade tillbaka den lilla! Kvällen spenderades sedan i soffan, med den goda maten och en klassiker: Independence Day!

Kärlek!

Idag firar Jesper & jag fem och ett halvt år ihop! Grattis älskling!


Bröllopsbilder


Karin fixar Ebbas sminkning


Brudparet på upp för altargången


Nervösa tärnor


Brorsan och Jeppe var så fina!


Vackraste brudparet!


Grattis!


Mina favoriter!


Första dansen


Tårtmums


Cheers baby!

Tack än en gång Ebba & Andreas för världens bästa bröllopsfest!

Brudtärnor!

Åh så fin jag kände mig i lördags, klänningen var verkligen toppen och jag kände mig som en prinsessa i den. Så här såg vi ut:



Karin, Agnes och jag

Puh

Vilken helg det varit! Alldeles underbart speciell, stressig, rolig och fantastisk!
Bröllopet var hur fint som helst, Ebba och Andreas strålade verkligen av lycka! Grattis till er båda förresten!
Har faktiskt knappt haft en minut över på sistone och igår var både J och jag helt övertrötta efter allt som hänt i helgen och sömnbrist...Ändå tvingade vi oss till Willys direkt efter jobbet och därefter tog vi tag och fixade klart i sovrummet. Flyttade en garderob som jag alltid tyckt varit felplacerad och ställde en byrå där i stället, satte upp sänglampor och en hylla över sängen, det blev kanon och känns mycket mer som vårt sovrum!

På lördag har vi inflyttningsfest, det ska bli jättekul och framförallt ska det bli så roligt att 
Helena kommer ner från Stockholm!

/Ciao

PS! Lägger upp bilder från bröllopet ikväll. DS!

Fest, bröllop och flytt!

Ursäkta dålig uppdatering, har varit så upptagen med jobb, fix, planering inför bröllop och mysiga träffar med kompisar.
På lördag är det dags, då gifter sig äntligen Ebba & Andreas!
I eftermiddag kör vi till Thn, jag har fått ledigt från jobbet imorgon då det är dags för lite mer bröllopsfix och 60-års mottagning för min fina pappa! På söndagen (när vi nog kommer att vara extremt sega) ska vi hjälpa mamma flytta in i sin nya lägenhet.

Ha en riktigt bra helg, återkommer med bilder och uppdatering efter helgen!
Kram