Lunchtimma!

Helt öde på kontoret, bara jag och Erika som sitter och knappar på ett tangentbord borta i hörnet. Kan inte skriva färdigt min artikel, självklart ska det vara krångel med Word på just min dator, så snart mmåste jag ringa datagubbarna och be om hjälp, vilket säkert kommer att ta större delen av eftermiddagen. En journalist är ganska körd utan Word. 

Imorse när jag som vanligt kom hit kvart över åtta var det mörkt och öde. Det tog en kvart tills nästa person dök upp. Betyder det att jag också borde komma senare? Hmm, vet inte....

Idag har jag hunnit med att skriva ihop ett par nöjesnotiser som förhoppningsvis läggs upp på veckorevyn.com idag!!! Ska bli spännande att se sitt namn där, enbart mejlen tycker jag ju är cool! 

Sänder en tanke till stackars Helena som ligger hemma i Högdalen med en ordentlig magsjuka. Krya på dig! Annars är det mesta som vanligt. Saknar min J.

Nu dags för lunch

/Ciao

Nu har det börjat!

Precis tillbaka från en intervju med Erik Segerstedt. Han var hur trevlig som helst och jag är väldigt glad att han var den första jag fick intervjua. Erik var superartig, schysst och rolig.  Jag önskar honom verkligen all lycka med sin framtida karriär!!!

Igår var ju första dagen här och jag fick träffa alla trevliga VR-tjejer på rikigt. Kändes direkt att det ver en schyssr arbetsplats med bra stämning. Jag är så glad för det!

/Ciao så länge

Pragrapport

Back från weekend i Prag!  Härligt var det! Vädergudarna var med oss hela tiden, bara lite regn under en halvtimme på lördagen, annars milt och skönt väder hela tiden!

Vi gick nog mer än jag nånsin gjort under en semester och i slutet av resan hade vi alla så ont i fötterna och benen att vi knapt kunde gå på dem. Vi promenerade omkring i den sagolikt vackra staden och hann med allt från medeltida kyrkor till superexklusiva shoppinggallerior. 


37417-84
 Hela Prag såg vi från kyrkotornet uppe i borgen. 300 trappsteg upp!

37417-86
Mormor och jag på Karlsbron med staden och floden bakom oss.

37417-85
Mormor och Ebba på Karlsbron med borgen högt uppe i bakgrunden.

37417-87
Ebba och jag ler efter god mat på Mount Steak

37417-88
Jag skålar i min nyfyndade blus på franska lyxrestaurangen La Provence

Tack för en underbar resa!!!

/Ciao

Weekend i Prag

Imorgon bär det iväg, Ebba, mormor och jag ska ha en fantastisk weekend i Prag. Håller som mest på och packar och är helnöjd med resultatet av frisörbesöket, de slitna topparna är borta, liksom utväxten och allt är lite mörkare, fast med guldiga toner i.


Ha en bra helg, det ska jag!

/Ciao

Nya fynd!

37417-79i vår ska jag våga gult

Japp, jag har nätshoppat igen..Men ganska oskyldigt och väldigt roligt! Jag blir helt enkelt glad av att shoppa.

Tror inte att det kommer som nån överraskning för många att jag i vår fallit hårt för den 50-och 60-tals ljuva pastelltrenden...Och ja, jag är svag för rosa....

Till att börja med, en ljuvlig blekrosa cardigan med sött sidenband i midjan
37417-80
Jag längtar efter dig:
37417-77
Och dig
:

37417-78

Nyårsbilder!!!

The girls!
The girls

Karin och CC hemma i hallen i deras fina lägenhet!
Karin och CC kramas i hallen i sin underbart fina lägenhet!



Ebba och jag partyklara
Ebba och jag är partyklara!

/Ciao


Trött torsdag

Usch va jag är dålig på att bloggga, riktigt riktigt usel. Man får ju minst sagt ångest när man ser hur aktiva andra är....

Men men, jag har ganska goda skäl till den låga bloggaktiviteten...Internet har krånglat konstant hemma i flera flera veckor, jag är så trött på det och dessutom har jag ju inte varit hemma! Julen spenderades i Hemsedal (2 dagar utförsåkning och 2 dagar längd) och sen bar det av på roadtrip med
Ebba till Karin och CC i Malmö för att fira nyår. Och det var väldigt, väldigt trevligt! Tack för att vi fick våldgästa er i ett par dagar.

Just nu sitter jag på pappas kontor och blickar ut över ett mycket regnigt, blåsigt och grådaskigt Göteborg. Solen har knappt orkat gå upp idag och knappt jag heller....Nu har jag en o en halv timme att fördriva innan jag ska bort till journalisthuset för handledarträff om sporttexterna, sen blir det en tur på stan och ikväll ska jag förhoppningsvis hänga med Ebba!

/Ciao