Förändringar

Det är mycket som förändras/ändras just nu.

Sommar blir plötsligt höst, utan att man märker det har löven blivit gula och ramlat ner på marken. Jag och Jesper ska bo i Trollhättan ett bra tag. Karin har flyttat till CC i Malmö. Men det mesta som ändras är ändå smågrejer. Jag var t.ex. och klippte håret och slingade det nyligen, ingen jätteskillnad men precis som jag ville ha det. Dessutom har jag nu tagit till mig trenden med leggings och inskaffat ett par, det tog sin tid innan jag tyckte att det var snyggt, men åh vad jag gillar dem nu!

Annars kämpar jag vidare i skolan, på fredag ska jag vara programledare, hjälp=)!

Hörs snart igen

/Ciao

Hosta och feber

Jag.är.sjuk.

Sjuk, förkyld, febrig, kallsvettig och snuvig.

PS! På sin blogg får man tyck synd om sig själv. DS!

Ledig!

Finns det nåt underbarare än att bara bli ledig så där en dag mitt i veckan? Idag hann vi färdigt med vår 3-minutare om "kärlek  på ålderns höst". Journalistik är underbart, att få träffa människor som verkligen berör en och som har så mycket spännande att berätta! Vi har pratat med en man (och hans fru) om hur det är att leva och älska någon som inte ens kommer ihåg vem man är. Frun är svårt sjuk i demens men hennes man tycker fortfarande att hon är världens vackraste. Man kan bara hoppas på att få behålla kärleken på det sättet.

Imorgon blir det alltså ingen skola, bara hemmaslappande. Skönt!


/Ciao

Uppdatering

Hjälp! 2 månader sen jag skrev sist. Måste bli bättring från min sida, men en ursäkt är faktiskt att jag knappt haft tillgång till internet under den gångna sommaren.

En hel del har faktiskt hänt sen jag skrev sist. Har jobbat på Hafstens Camping, sålt glass, godis, givit vägbeskrivningar, gjort ut-och incheckningar och försökt förklara priser på min knaggliga franska. Men överlag är jag jättenöjd med sommarjobbet och lönen som kom nu i slutet av sommaren känns skön att ha som buffert.

Sen var jag, Jesper, Karin och CC i Bulgarien och bara sola (pressa), bada, käka massa shopska sallad (hur god som helst) och pannkakor med chocklad hos bulgaren som kunde svenska! Jesper är förresten fortfarande så brun som jag aldrig sett honom förut. Kanske skulle testa hans metod för att hålla kvar solbrännan, dvs ingen metod alls. Inga krämer, ingen peeling och ingen ny solning....

Lovar förresten att snart lägga ut bilder från vår härliga solsemester!

Allting ordnade sig för mig och J. Han kom in på systemvetenskapliga programmet i Trollhättan! Jag trodde knappt på det när jag hörde det först! Otroligt! Nu håller vi på så gott vi kan (under nollning finns inte så mycket tid över) att rusta upp lägenheten på övervåningen. Vi har hunnit måla hallen och datorrummet i en fin äggskalsvitfärg och ska försöka ge oss på vardagsrummet i helgen....

Nej, nu ska jag snart sticka och kolla på färg och sen bär det av till Uddevalla för en trevlig fika med Matilda och ikväll kommer Andy så det blir nog utgång!

/Ciao