Friday

Om några timmar ska jag och H bege oss mot Bromma flygplats och hoppas på en flygbiljett hem. Hoppas hoppas hoppas. Jag vill inte bli fast i Stockholm i helgen för tjejerna kommer ju till Trollhättan! Det ska blu superkul att ses. Jag hoppas på utgång, fika och bara umgås. Bio vore trevligt också. På lördag och söndag är jag barnvakt åt söta Zorro. Ska bli mysigt att bara få rå om honom.

By the way: Distansförhållanden sucks. Även om det ibland kan vara supermysigt är det inte kul att bara gå och räkna ner dagarna tills man ses igen (12 om man inte räknar med den här dagen).

/Ciao

Snabb torsdag

Ofattbart att torsdagen snart är över. Idag har jag hunnit med:
  • Att ta en välbehövlig sovmorgon (jag är fortfarande sjuk)
  • Intervjua en superduktig tv-fotograf på TV4
  • Kändisspanat: Malou von Siwers, Tilde de Paula, Elisabeth Frerot och Linda Nyberg.
  • Käkat en god bacon och avocadosallad från Pärlan
  • Mumsat på en Snickers glass från Seven Eleven

I kväll är det Veckorevynmingel på Topshop på Gallerian så jag och de andra tjejerna ska dit och jag hoppas jag kan fynda nåt, det är ju 20 % rabatt!

/Ciao

Life must go on =)

Igår hade jag en "superslappardag". Jag jobbade över en halvtimme, satte mig på tunnelbanan med S och sen direkt in till ICA där jag köpte ett paket mozzarella-ost, en förpackning texas-pecan glass och nötter. Sen masade jag mig till lägenheten, slängde på mig ett par mysbyxor, fixade en snabb tomat och mozzarella sallad och kröp upp framför tv:n. Sen låg jag  nog där i nästan fyra timmar (jag gick bara upp för att ta nässpray eller hämta mat)  och jag såg både Desperate, Vänner, Joey och Ugly Betty. Såna där kvällar behöver man när man inte känner sig helt hundra. Vid halvelva kom H hem från sin trevliga kväll med några i klassen och med sig hade hon 3 par skor! 2 par skitsnygga flipflops från HM. Jag måste oxå köpa såna, så perfekta att glida runt i på Västra Hamnen i sommar!

Nu ska jag göra en intervju med en medlem i ett amerikanskt popband och sen fortsätta jobba på så gott jag orkar. .

/Ciao

Nej

Usch, nu håller jag på att bli förkyld - IGEN! Det var jag ju bara för ett par veckor sen när jag var hemma på påsk. Usch va trist!

I natt sov jag därför väldigt dåligt, det känns som att hela halsen bara svullnat upp. Nej, hoppas jag känner mig piggare om en stund.

/Ciao

Beauty-junkie

1. Ungefär hur mycket lägger du på smink/hudvård per månad?

Mellan 100 upp till 500, men jag försöker att fynda så mycket som möjligt!
 

2. Vad väckte ditt intresse för smink?

Jag har alltid varit intresserad, men det var nog min kära kusin Pyy som gjorde mig intresserad först.

3. Favoritmärke? Varför?
Jag har ett par favoritmärken, i budgetklassen finns Body Shop (för alla härliga mjukgörande body butters och peeling-krämer), Max Factor (underbara mascaror), Make up store (första sminkförälskelsen är deras concealer) och LÓréal, superbra rengöringsprodukter och krämer. Bland ltyxigare märken finns Biotherm (superbra peeling) och Clinique (daglig rengöring), Dior (Dior-kiss) och Lancome (Juicy Tubes).


4. Var handlar du ditt smink? Favoritbutik/favoritsite?

Jag gillar att handla på Kicks, där finns det mesta dessutom är personalen supertrevlig. Annars gillar jag Åhléns City.

 

5. Nämn något som kännetecknar din make-up:

Jag gillar att se pigg och fräsch ut, därför satsar jag på solpuder, rouge och läppglans.

 

6. Vilket var ditt sämsta respektive bästa skönhetsköp någonsin?

Bästa: Helena Rubinsteins magic concealer (helt enkelt magisk för mörka ringar under ögonen). Sämsta: Läppstift (i princip alla, det är nämligen ingenting jag använder, trots att jag ibland får för mig att det passar).

7. Hur sminkade du dig för 5/10/15 år sedan?

5 år sen. Då var jag 17, så då experimenterade jag ganska så mycket. Jag och mina kompisar var galna i Make up stores ögonskuggor och ibland kan det nog ha gått lite överstyr när vi sminkade oss för utekvällar på Gransäter och Träffen =), med rosa och lila skuggor i helt galna blandningar.

 10 år sen. Det var precis i början av min "smink-era". Det blev nog mest Clearasil-stift (för att täcka små plitor, lite vit ögonskugga och mascara.

15 år sen. Då hade jag faktiskt inte börjat sminka mig ännu.

 
8. Bästa hudvårdsprodukterna?

Som sagt: Clinique och Biotherm (gör underverk för min hud i ansiktet).

9. Bästa makeup-produkterna?

Jag använder sedan ett tag Maybellines Wonder finish foundation, som jag tycker är fantastisk. Andra konstanta föremål i min Make up store-sminkväska är Helena Rubinsteins concealer, Maybellines cremerouge, solpuder (just nu skiftar jag mellan Lancomes och Helena Rubinsteins men annars rekommenderar jag starkt Isadoras som jag vet är fantastiskt), läppglans från Lancome och Dior, ögonbrynspenna från H&M (suverän och superbilllig), mjuk eyeliner från Maybelline och en bra mascara (jag är en riktig mascara-bytare, och är ständigt otrogen vad gäller dem). Sedan finns ytterligare ögonskuggor (Make up stores), pennor, glitterögonskuggor och eyeliners...

 

10. Bästa hårprodukterna?

Jag gillar Matrix biolage-serie vad gäller tvätt och inpackning. Tycker även att LÓrél Pofessionals serier är kanonbra. Redkens leave-in serum är underbart! Jag använder även Matrix härliga persikodoftande skyddande spray innan jag plattar. En budgetfavorit bland stylingprodukter är Proffs hårspray, funkar perfekt!

 

11. Bästa kroppsvårdsprodukterna?

Jag älskar som sagt Body shops body butters, annars gillar jag Nivea.

 

/Ciao

 


Helgen

Har varit helt underbar. Men det var väldigt vemodigt att säga hejdå till J i går kväll. Fick hålla emot för att inte börja gråta framför Erik som var så snäll och gav mig gratis skjuts till El Stockolmo! Nu ska jag och J nämligen inte ses på flera veckor, den lyllosen åker ju till USA på lördag! Jag vill också!

Lite statistik över helgen:
Antal pussar: Minst 1000 (mest på J och Zorro)
Antal gånger jag sjungit med till Cara Mia: Minst 6
Antal personer som däckade på Butlers i lördags: 1 (J:s bror)
Antal rumpnyp: 1


/Ciao

Slutar

Om 10 minuter! Jippie, ska hem och bara umgås med min älskling hela helgen. Underbart! På lördag ska det firas att J fyller gubbe( eller ja, vuxen i alla fall=), nämligen 26! Och jag ska få lämna över de eminenta presenter jag införskaffat!  Hoppas han blir glad.

/Ciao

Yes!

Japp, det är dags att berätta att jag har fått en väldigt glad nyhet! Jag har fått sommarjobb!!!! Ett riktigt journalistiskt sommarjobb! Äntligen!

Fick reda på det redan i fredags men ville inte skriva någonting här förrän allting var klart. Och nu är det faktiskt sant. Det blir en sommar i Malmö men min älskling. På
Hennes! Ska bli så kul! Jag är superpeppad!

Det är bland annat därför, E, som jag inte sagt nåt här ännu. Och när vi har pratat har jag heller inte velat säga nåt förrän allt var klart. Men nu vet du.

/Ciao

Sommarfräsch snart!

Nu har jag varit ensam i lägenheten sen i måndags och det går faktiskt bra - bättre än vad jag hade trott. Ibland blir jag lite fånigt rädd, tänker att någon kanske tagit sig in i lägenheten och väntar på att attackera mig så fort jag fått av mig skorna och hängt upp jackan. Men sen sansar jag mig och inser hur fånig jag är.

I kväll kommer H ändå hem, verkar som hon haft det toppen i St Tropez. Hon har skickat ett väldigt fuskigt MMS är hon soalr sig på stranden efter en seglingsutflykt (i väntan på bbq och vinprovning=)....Nä, men jag har det ju trevligt i huvudstaden också....

I går var det Veckorevyn mingel på
Corinne and Friends på Sturegallerian och det var 50 % rabatt om man bokade klippning/behandling då. Och självklart tog jag, och resten av redaktionen, chansen att få  gå till en riktig lyxsalong! Jag längtar redan...Den 9 maj är det dags för en uppfräschning och jag tänker mig något sånt här eller sånt här eller den här också sommarfräscha looken! Jag längtar!

/Ciao



Förresten

Kolla in det här, kul att de faktiskt bryr sig om "min" lilla artikel.

20 min kvar

Tills det är dags att gå hem. Känns som om jag behöver det faktiskt. Är helt seg och trött i hela hjärnan. Att hitta på kul rubriker gör mig galen, de bara snurrar i hela huvudet! Fejka brännan/ Fixa bästa fuskbrännan/Fixa färgen/Fixa fräschaste fuskbrännan osv till ett BUS(Brun-utan-sol) jobb jag håller på med. Ibland kan man till och med känna att man behöver en paus från det här. Det är inte hälsosamt.

Idag har jag intervjuat ett coolt och up and comning pop-band som nu sticker på turné med The Ark. Hoppas jag hinner skriva ihop det i morgon, det är inte bra att vänta för länge för då försvinner alla bra idéer ur hjärnan och det vill jag inte!

Piggar upp mig med att lyssna på webbradio, hoppar mellan Mix Megapol och The Voice annars snurrar
den här ofta i  macens cd-spelare just nu...jag blir på gott humör och inspirerad av dem och dessutom är de ju supergulliga in person. Fram för fler jordnära musiker!

Annars har jag det bra här i min hörna och Lotta, Stina och Francesca gör dagarna väldigt roliga!

/Ciao

PS! Nu ska jag ut och hitta världens bästa födelsedagspresent till min älskling

Listorna fortsätter

Antar du utmaningen?

Svara på frågorna och skicka vidare:

1) Fyra arbeten jag haft i mitt liv:
Receptionist (Villa Hehrne och Hafstens camping) , croupier (Cherry Casino), ordermottagare (på älsklingens Skånemejerier) och växeltelefonist (ISS).

2) Fyra filmer jag kan se om och om igen
Dagboken, 10 orsaker att hata dig, Dirty Dancing och Grease

3)Fyra städer jag bott i:
Sundsvall
Trollhättan
Malmö
Stockholm

4)Fyra tv-serier som jag gärna ser på:
Desperate housewifes, Vänner, Sex & The city och Greys anatomy.

5)Fyra ställen jag vill åka till:
Thailand (igen), USA (Los Angeles och New York), Australien (och Nya Zeeland) och Sydafrika

6)Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
www.expressen.se
www.perezhilton.com
www.veckorevyn.com
www.hotmail.com
Bubblare: www.blogg.se

7)Fyra favoriträtter:
Tacos (obligatoriskt med guacamole)
Grekiskt: fetaost, halloumi, tzatziki och souvlaki
Grillat  med grönsaker och goda dippsåser
Skaldjur: Krabbor, räkor och musslor(helst såna som mormor plockat)

8) Fyra ställen där jag trivs:
Med J, hos mamma och pappa i Västergärdet, i ett badkar och i solen (helst på semester)

9) Fyra personer du tänker ofta på:

J, Karin, Ebba och mamma och pappa (okej fem=)

10)Fyra personer att utmana:
Ebba
Miccan
Helena
Johanna

Weird?

Jag antar Emmas utmaning och listar sex underliga/egendomliga saker om mig själv:

  1. Jag tycker synd om de godisar/bomullstops/kläder (you name it) som lämnats sist kvar och som ingen vill ha.
  2. Precis som Emma tävlar jag nästan jämt, i alla fall alltid när jag motionerar. Jag springer hellre så att jag får andnöd än låter mig bli omsprungen av någon annan.
  3. Jag tycker att det är sjukligt kul med sällskapspel, TP eller Diamanten - bring it on!
  4. Jag gillar att glutta i andras badrumsskåp, det är nåt fascinerande med vad man väljer att använda i sina dagliga skönhetsrutiner.
  5. Jag tänker. Väldigt mycket. För mycket kanske. Jag har också en benägenhet att övertolka i mitt analyserande. Jag älskar till exempel att ställa diagnoser på mig själv (inte hypokondriker men hobbyläkare) och jag funderar väldigt mycket på varför folk gör som de gör.
  6. Jag är otroligt rädd för döden. Kan knappt prata om den.

Bloggfeber

Det är så kul att så många bloggar. Vet inte varför men det är kul att läsa andras bloggar, det är inspirerande och spännande på samma gång. Nästan som om man fått tag på någons dagbok=). Just nu är det några speciella bloggerskor jag gärna följer som jag vill tipsa om:

Amandas modeblogg (kul att hon bär på Västkusten)

Josefine i Oslo

Emmas Malmöblogg

Englas showroom

Emmas modeblogg

Enjoy the reading!

måndag på en tisdag

Ja, visst känns det helt och hållet som måndag idag? Jag har i alla fall väldigt svårt att fatta att det faktiskt är tisdag. Det känns konstigt att bara jobba fyra dagar den här veckan, jag har längtat efter att få komma tillbaka och få sätta tänderna i ett kul jobb!

Nu har jag fått flera kanonjobb tilldelade till mig och det känns perfekt. Att jag har varit på intervju för ett sommarjobb som känns kanon gör inte saken sämre. Det gör inte prognoserna om 20 grader i helgen heller.

/Ciao