Återträff

I lördags var både jag, Karin & Micaela hemma i Trollhättan och vi passade på att träffas allihop och dricka vin, superkul var det!


Söta blondiner







Brorsan var med och drog sedan vidare ut


Jag & K. I love you!




Tack för en kul kväll!





Nya telefonen!

Innan J åkte ville han försäkra sig om att vi skulle kunna ringa varandra och eftersom min rosa trotjänare har ett par år på nacken och börjat strejka var jag i stort behov av en ny. Den här fina från Samsung blev det:


Finaste gåvan, tack babe!

Norway

Förra helgen var jag ju i Norge och nu när jag är hemma i Malmö igen kunde jag äntligen ladda över bilderna. Enjoy!


Vackert uppe på fjället!



Söta Jeppe dricker färskaste vattnet, direkt från fjällbäcken!



Jeppe, jag och mamma på restaurang


On a hike


I'm the king of the world

Vi hade en jättemysig långhelg och ansträngande så mycket som vi faktiskt gick, minst en mil/dag. Nu sitter jag här framför datorn och slappar. Igår kom jag och Zorro ner till Malmö och nu räknar vi ner till fredag. Då kommer Jesper äntligen hem!

/Ciao

New love!

Just det, har ju glömt att visa er min nya kjol som jag fyndat på H&M, den är hur fin som helst och jag har redan fått massa komplimanger för den. Även toppen är ny och från H&M den med, kände mig väldigt "Blairig" i denna outfit=) Här är jag i den när jag, Karin & Ulrika var ute för ett par veckor sen:






Hemma hos pappa igen!

På måndag kväll kom vi hem från Norge och jag har bestämt mig för att stanna här uppe i Thn i alla fall tills på söndag. I helgen kommer både Ebba & Karin och jag saknar dem massor, ska bli så kul att ses!

Vi hade det hur bra som helst i Norge. Vi vandrade, umgicks och käkade svindyr mat, det är obeskrivligt dyrt i Norge, ex: 1 mosbricka på ett luffigt gatukök = ca 150 svenska kronor! Ofattbart! Tur att man har en snäll mamma och en snäll pojkvän som gärna bjuder=). I fredags körde vi tidigt från Thn och stannade till i Oslo där jag köpte nya stövlar som jag blev blixtförälskad i! De är så fina! Sen stannade vi till på Gardemoen och hämtade upp lillbrorsan och sen körde vi till Hamar, hittade ett motell till mamma och Per och lite senare fick jag äntligen träffa Jesper! Sen flöt helgen bara på med vandring och lite annat. Har tagit massa fina bilder men har glömt kamerasladden i Malmö så jag kan inte lägga upp bilderna förrän i nästa vecka...

/Ciao

I'm alive

Nej, jag har inte lagt ner bloggandet, har bara tagit en ofrivillig paus. Är uppe i Trollhättan sedan en dryg vecka och hälsar på mamma och pappa och pappa har faktiskt stängt av sitt fasta bredband, han kör bara mobilt nu, vilket innebär att jag alltså inte haft tillgång till internet under de flesta dagar. Jag har pluggat kinesiska, sökt massa jobb, försökt sälja frilansjobb och hängt på biblikoteket för att få tillgång till intenet. Annars har jag bara slappat, gått långa powerwalks med Zorro och haft det lugnt och trevligt.

Imorgon sticker jag och mamma tidigt, vi ska till Oslo och sedan vidare till Hamar och Lillehammer där J är och jobbar, ska bli så kul!

Hoppas ni får en fantastisk helg så lovar jag att jag är tillbaka i början av nästa vecka, då lovar jag att uppdateringen kommer att vara bättre!

Puss så länge

Surprise visit!

Japp, det blir det! Ska alldeles strax brumma iväg med pärlan till Ebba & Andreas i Halmstad, jippie! Kommer att bli supermysigt. Ikväll ska vi en sväng på stan och sedan middag. Thank god för alla härliga vänner som ställer upp och alltid får mig att känna mig välkommen!

Hoppas ni får en toppenkväll! I morgon är jag tillbaka i Malmö och då blir det fest!

Bakslag

Jag hade en supertrevlig kväll i går. Vid halv fem-tiden kom Karin hem till mig och så tog vi en powewalk i Pildammarna ihop, det var jättehärligt. Lite senare kom CC och Sara förbi och så käkade vi tacos, drack gott rött vin, kollade på Idol och spelade Alias. Jag hade jättekul och det var skönt att socialisera sig lite när man bara jobbat och kommit hem och slängt sig i tv-soffan de senaste dagarna=).

Det tråkiga var att när de gick så kände jag paniken komma krypandes. Det har ju hittills gått hur bra som helst att vara ensam men känslan av att de gick hem med/till sina pojkvänner och min inte var här (och inte ska va på väldigt länge) blev liksom för mycket och jag kände mig uberdeppad=(. Jag försökte ringa Jesper för att få lite tröst men stackarn har ju varit jättemagsjuk i två dagar och hade däckat tidigt igår kväll, så det blev inget prat....Till slut somnade jag och idag känns det bättre. Man måste ju rycka upp sig, eller hur? Funderar på ett litet surprise-visit till några ikväll=).

Ha en bra dag!

Thursday morning

Idag sov jag ut, skönt! Vaknade av att J ringde mig vid tio i nio. Det var välbehövligt att få sova, trots att det har gått bättre än förväntat att sova själv så är det ändå jättesvårt att somna och att sova lugnt.

Igår hämtade jag ut min nya mobil, ska berätta lite mer om den senare! Jag hann med en superskön powerwalk genom Pildammarna, sen hem och lagade omelett med ädelost, mums och sen slängde jag mig ner i soffan framför Idol. Som jag har längtat och det var ju hur bra som helst! Jag gillade verkligen nya juryn, de känns mycket mer normala än den förra. Detta kommer att bli en bra Idol-säsong!

Nu ska jag städa och diska undan här, ikväll kommer Karin, CC och Sara hit och vi ska käka tacos, trevligt! Innan dess ska jag ha hunnit med lite frilansjobb, jag har ungefär 1000 idéer att sälja in (tack vare mina snälla idésprutor till vänner). Tänkte sticka ner till biblitoteket och sätta mig där.

/Ciao

Don't sugercoat it

Är man lite knäpp om man öppnar kylskåpet, plockar ut den kylda Cola lighten och hör sig själv säga "Hello baby" högt?=) Börjar bli lite nervös, jag har ju bara bott "själv" i tre dagar och redan är jag lite crazy=)

Me today




Morning

Fy vad jobbigt det var att gå upp när det fortfarande var mörkt, vare sig man vill det eller inte så är hösten snart här och det känns i luften. Idag blir det jobb ungefär halva dagen och sedan hoppas jag på att kunna hämta ut min nya mobil, en present från världens bästa J!

Ha det bäst!


Hittade den här bilden på oss från prommis i bokskogen i våras, miss you!

Lite pics från helgen

I helgen var vi ju uppe i Trollhättan och hann med att städa ur förråden på gamla lägenheten, gå på kräftskiva på Landet och på mammas inflyttningsfest, fullspäckat som vanligt=)


Zorro är trött, men glad, efter lek med pinne


Ebba och jag fixar gino, bästa efterrätten!


Innan tillagning - Mums!


Jesper är all smiles på mammas fina balkong


Smile (or not=)


Discobowling på Buddys är kul och extra kul om man vinner (som jag gjorde=)


Karin!

Nä, nu ska jag hoppa i sängen, bums!


Inte som man tänkt

Sitter framför tv:n och slappar, de senaste dagarna har varit minst sagt händelserika och jag har varit igång 24/7! Men det är iofs bra nu när jag är "ensam". J åkte till Norge igår morse och där ska han vara och jobba i minst fem veckor. Självklart känns det tungt, men samtidigt är det faktiskt lättare än vad jag hade trott.

Igår jobbade jag till halv åtta och hann alltså inte mer än att laga middag och sen stupa i säng. Dessutom hände en rätt trist grej på jobbet som gjorde att jag kände mig nere, men efter pepp från Karin, Jeppe och mina föräldrar kändes det bättre. Jag känner att jag för varje jobb får mer självförtroende och framför allt mer självinsikt, jag vet att jag alltid gör mitt bästa och det känns skönt att kunna lite till sin förmåga och strunta i negativa saker som händer.

Idag blev det en lite kortare dag och jag hann hem och diska och plocka undan lite innan jag cyklade bort till Professionails och gjorde påfyllning på mina naglar, de är så fina nu! Sen sprang jag snabbt in på Lidl och handade lite innan jag cyklade hem i regnet. Det var min kväll det. Eller vänta, en sak gjorde den alldeles, alldeles underbar, nämligen - GOSSIP GIRL! Åh vad jag är glad att det är tillbaka igen, det är så bra! Replikerna, karaktärerna, skådespelarna, miljön, intrigen, allt! Om ni inte sett det än, gör det nu!

Godnatt!