Bästa Ebba!



Imorgon sticker vi upp till Thn för en lugn och skön helg och så ska min födelsedag firas i förskott, jag fyller ju först nästa fredag men i morgon blir det mysig middag med släkten. På vägen upp till Trollis stannar vi till i Halmstad för att hämta upp Ebba & Andreas, kul med sällskap i bilen!

Lucky me

Kan inte hjälpa att jag känner mig mycket glad för att vi redan gjort vår resa till Thailand när jag ser det här. Usch, stackars svenskar som bokat resa och nu inte kommer iväg eller de som redan är där nere och inte kommer hem, läskigt.

Finfina Thailand

Nu är det två veckor sedan jag kom hem från Thailand och åh så bra vi hade det! Vädret var underbart. Maten var urgod och thailändarna var så trevliga! Enda smolket i bägaren är att jag tyvärr blev sjuk näst sista dagen där nere, så sjuk att jag fick läggas in på sjukhus över natten och efter diverse kontroller fick jag skrivas ut och åka hem till Sverige tillsammans med de andra, det var väldigt skönt att komma hem också, även om semestern var UNDERBAR!


Finaste Jeppe i hotellpoolen i Bangkok


På väg ut til hotellets privata strand i vår lånade kanot, nu är vi på Koh Chang


Vår fina strand


Killarna tar första badet


Blekfis första dagen på Koh Chang




Pappa slappar i hängmattan


Brorsan på Sabay bar


Nybadad vid hotellpoolen


Jag skålar med caprinha på en restaurang


Mmm, straxberry daquiri


Sötaste flickan som busade på vår strand hela dagarna


Beautiful beach


Vackert utanför hotellrummet




Sköna minnen från en härlig semester.





I'm back

Hej!
Efter ett längre (=) uppehåll är jag nu tillbaka och ska sätta igång med bloggningen igen, jag har mycket kul att visa och berätta!

Bjussar på en bild på mig iväg ut på en powerwalk för några kvällar sen, det börjar bli kallt i Malmö nu!