Flytande onsdag

Den här dagen bara rinner ifrån mig. Nu ska jag strax springa iväg för att ha en panel om mitt första stora beauty-jobb. Känns nervöst, men spännande. 

Det har inte hänt särskilt mycket sen sist. Jag har mest jobbat. Eller jo, förrestem, måste skryta, har köpt ett träningskort, som jag längat, äntligen! Har redan hunnit med två tuffa pass och det känns skönt i musklerna. 

/Ciao

Drömmar om sommaren

Nej, nu är jag ledsen. Hela mitt förra inlägg försvann. Jag hade hållt på för länge med det så till slut blev inloggningen inaktiv. Allt försvann. Så nu får det bara sägas kort att jag avskyr SJ. De gör ingenting rätt. 

Tillbaka från en helg med J. Vi har umgåtts och mys och haft kul. Dessutom har jag passat Z för mamma och pappa var borta. Men det nästan bästa av allt? Att få träffa K, min alltid söta och glada homie. Tänk om det blir Malmö i sommar, skulle bli underbart, eller hur?

/Ciao

Världens trevligaste överraskning

I onsdags när jag vid fem-tiden gick ut från jobbet möttes jag av världens underbaraste syn - J stod där. Min finaste älskling har kört hela vägen och överraskat mig på vår dag! 

På kvällen blev det middag på Kvarnen där vi kändisspanade på Veronica Di Maggio och snyggingen från Snook. Har fått reda på att deras lilla fling är något av ett scoop=)...

Igår tog vi det väldigt lugnt, med shopping på stan (fast en av mina påsar försvann spårlöst och 150 spänn med den) följt av myskväll med pizza och banana-split. 

Ikväll blir det hemlagad middag och vin med J:s lumparkompis och hans trevliga tjej. Tdigigt i morgon bitti, 42 mil till Trollis, men med min älskling som sällskap. Life is good!

/Ciao

4 år idag! Love you darling!

4 år idag! Love you darling!

Tillbaka på ruta ett

Okej, glöm allt som gäller lägenhet och Hammarby Sjöstad. Glöm allt som heter att alla problem är ordnade och att vi äntligen har någonstans att bo. För så är inte fallet. Killen med världens underbaraste lägenhet ringde nämligen igår, samma kväll som vi bestämt att flytta in och skriva kontakt, fixat med depositionen och allt och talar om att vi inte kan skriva kontrakt för nu har en gammal hyresgäst dykt upp. Det han bara "glömt" att nämna tidigare är att hon betalt både deposition och månadshyra och därför med ganska stor sannolikhet förväntar sig att få bo i det ena rummet i längenheten. Ett rum hon faktiskt har hyrt och betalt för. Så där sitter vi, på  ett kaffeställe mitt på Gullmarsplan, med våra väskor, utan någonstans att bo igen. Hela situationen med puckot som hyrt ut dubbelt i Hammarby Sjöstad urartar, han ringer H och säger inget när hon svarar, han skickar tomma sms, hävdar att vi aldrig haft ett muntligt avtal om inflyttning och han skiter i att vi nu är hemlösa. Jag har svarat med att skrämma upp honom rejält och att jag planerar att dra in en advokat för att lösa det här. 

I panik får vi vid åtta-tiden igår ringa mormors snälla väninna, som ska resa utomlands i en månad och har en lägenhet mitt på söder. Hon är en ängel och ställer upp för oss. Det ger oss ju i alla fall en tidsfrist på ett par veckor. Återkommer när jag känner mig lite mer positiv. Hatar att vara en baglady (ja, det är så jag kallas på jobbet nu). Får väl göra som mamma sa och börja försörja mig genom att sälja Situation Sthlm, hemlösas tidning...

Later

Fredag igen!

Mycket att göra på jobbet idag, jippie! Måste bara tipsa om Helenas blogg, Av någon anledning kan man inte länka men ni kan antingen klicka till vänster eller gå in på helenasegen.blogspot.com, där kan ni läsa allt om vår senaste vecka i Stockholm, med flykten, båten och nya lägenheten. 

Ikväll sticker jag hemåt och får träffa min älskling = MYS! Längtar efter dig. Luktar på mina blommor och är lycklig. 

Sänder en stor grattiskram till söta K i Malmö som fått en förfrågan om en befordran. Det kommer du att klara helt galant. 

/Ciao

På rätt spår!

Åh, igår var en alldeles underbar dag! Jag fick fantastiskt vackra rosor med bud hit till redaktionen. Min älskling är bäst! Jag tror kanske att det skapade viss avundsjuka här på redaktionen, jag var den enda som ffick blommor...

En annan bra sak hände igår oxå. Vi har fått en lägenhet! Och jag kunde inte va nöjdare. En superfräsch 2:a i Hammarby Sjöstad, ett helt fantastiskt område! Nu ser jag verkligen fram emot måndag när vi får flytta in. 

I helgen ska jag hemåt, det blir för dyrt och krångligt att stanna på vandrarhemmet. Nu ska jag jobba. 

/Ciao

Grattis på Alla hjärtans dag älskling!

Grattis på Alla hjärtans dag älskling!

Poliseskort och hemlös

Ja, igår var en händelserik natt. Vi bor inte längre i Högdalen sen vi fick lite hjälp från polisen att komma härifrån. Fullständig rapport lämnas senare...Om jag inte hörs av så är det för att vi för närvarande saknar bostad och därför blir bloggandet lidande..damm=)..men men, vi mår bra och allt är så okej som det kan va...

/Ciao så länge


PS! Best-Westerns frukostbuffé går inte av för hackor=)


Redan dags för sommarjobb....

Sommarjobb ger mig ångest. Megaångest. Det är bara mitten av februari och nu börjar det bli sent att söka jobb. Tänk om jag inte får nåt. Tänk om jag måste spendera sommaren i en kokhet reception i Uddevalla igen. JAG VILL INTE! Jag vill bara ha lite tur, få ett vik på 4 eller sex veckor på nån kul redaktion i Malmö och sen är jag nöjd. J:s föräldrar ska lyxa sig i Australien i fyra veckor i sommar, så då hade det passat så himla bra om jag hade kunnat vara där med honom då...Hoppas, hoppas!  

/Ciao

PS! Såg förresten Andreas Wilson och Kim Soulucki på x2000 tåget till Sthlm igår, Wilson var mycket kortare än man hade trott men båda såg glada ut...

Anna Nicole död

Om 50 minuter drar jag och Helena söderut, mot underbara Trollhättan bär det av. Elller ja, Trollhättan är kanske inte så underbart, men de som finns där är fantastiska! Min darling ska möta mig och han har lovat att stå på perrongen som förra gången (han avböjde dock att stå på spåret när tåget kom, som jag av misstag hade föreslagit=). Sorry babe, det vill jag verkligen inte. 

Idag har jag hunnit vara superaktiv med grejer till webben och känner mig riktigt duktig. Det stora samtalsämnet har idag annars varit Anna Nicole Smiths plötsliga död. Hur, varför och kanske vem? Sånt här upprör nämligen på ett magasin ska ni veta.

Allt från mig så länge. Får blogga mer när jag kommit tillbaka efter helgen. 

/Ciao 

PS! Längtar men börjar känna lite småpanik inför den 21:e (4-års dagen) eftersom vi ännu inte bestämt vad vi ska göra eller hur vi ska fira...Men oj..först är det ju alla ♥dag, kanske borde ta tag i den först?

SJ:s kryphål

Lycka är när allt man trott skulle skita sig plötsligt bara ordnar upp sig på ett sätt som man aldrig trott var möjligt. Helst ska man verkligen känna på att allt gått fel, man ska gärna ha svurit (check) gömt ansiktet i händerna (check) och gnällt olyckligt (check). Har man upplevt dessa kriterier och denna ilskan och förtvivlan är det bara en ren känsla av lycka som rinner igenom en när allt mirakulöst ordnat sig. 

Kanske låter detta lite flummigt (känner mig lite halvflummig idag) men det jag pratar om händer mig rätt ofta. Kanske borde jag jobba på min drama queen-sida.  Idag kretsade det kring tågbiljetter hem över helgen. Beslutsångesten när det gällde att satsa på det långsamma "mjökttåget" eller att ha is i magen och hoppas på sista minuten biljetter skulle dyka upp på snabbtåget. H och jag valde att köra på is i magen principen, hon ganska mycket coolare än jag. Så då satt vi då här och det var vara ett par minuter tills biljetterna skulle släppas och vi funderar på om vi kanske skulle ta det långsamma bara för säkerhets skull, för biljetterna höll på att ta slut där också. Men vi höll ut och det blev dags för biljetterna att släppas. Men icke. Skit och allt bara går fel. Det var då ångesten började. varför köpte jag bara inte biljetter till det långsamma tåget istället för att hoppas på det snabba. Nu var ju båda slut. Men precis då kom vändningen. H hittade kryphålet hos SJ. Ett sånt finns faktiskt. Jag lovar! Våra små funderingar på det långsamma tåget var inte alls borta, de var sparade och vips. En resa hem för 150 spänn, istället för 650! Score! 

/Ciao från en glad VR-flicka!

Raketfart

Jag tycker verkligen att veckan flyger förbi. Det är redan onsdag eftermiddag och mindre än två timmar kvar tills jag ska hem. Men just nu är jag sysslolös, då går tiden långsammare. Börjar längta efter helgen, längtar efter min snygga J som förresten fick ett glatt besked om en tenta idag! Grattis grattis älskling! Du är bäst!

Saknar dig söta K jättemycket. Hoppas du har det bra på Subway och att cheferna inte drar in dig i sina intriger alldeles för mycket! Och saknar dig gulliga krulliga E där i Linköping. Hoppas att din darling dessutom mår båttre.

/Ciao 

Plus och minus

+ Hihi! Man  blir faktiskt fånigt glad och nöjd när man ser sitt namn i tryck (eller i det här fallet på webben). Och då spelar det ingen roll om man skrivit om kriget i Darfur eller Britneys nya hårfärg. Myskänslan i magen är liksom ändå där. 

Just nu sitter jag med nya numret framför mig med Eva Longoria på omslaget, men det har ännu inte kommit ut i butik. Känns lite exklusivt. 

- På bostadsfronten är det inte samma glädje. Hyresvärden P har visat sig vara ett totalt freak. Minst sagt. I lördags terroriserade han Helena och var så full och skrämmande att hon inte våga gå upp och kissa och tvärta bort sminket innan hon la sig. Dessutom röker han inne fast han lovat att  inte göra det. Så vi är på jakt efter något nytt, men usch, allting är bara jobigt just nu. Det får nog bli vandrarhem för mig på söndag natt, aldrig i livet att jag sover själv med honom i lägenheten. 

Måndag igen

Första veckan på VR gick fort - rasande fort. Vi har precis haft frukostmöte och lite senare ska jag få lite jobb tilldelat. Just nu är det lugnt, nästan för lugnt. 

Helgen spenderades med älsklingen och pappa. Jag och J myste i soffan och hade det allmänt gott. På fredag ska jag tillbaka till Trollywood men innan dess ska jag hinna med att skriva en massa här för VR. 

/Ciao

Längtar

Åh, ja! Fick tag på en biljett hem över helgen. Längar efter min älskade J och min goa familj och Zorro. Fast det bara blir 48 timmar känns det underbart! Ska njuta varje minut!

Om ett dygn är jag hemma!

/Ciao